ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Στη Βέροια για το Final 8 οι Έφηβοι


Να δρέψουν τους καρπούς των κόπων μίας ολόκληρης χρονιάς θα προσπαθήσουν οι Έφηβοι του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ που θα αγωνιστούν στο Final 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Μετά το ασημένιο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα ΕΣΧΑ, οι νεαροί αθλητές της “Ένωσης” κέρδισαν την πρόκρισή τους στην τελική φάση που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 24 Μαρτίου στην Βέροια.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα βρεθεί αύριο (20/03) στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της ανδρικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ Βεργίνα TV και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Ημαθίας. Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Βασιλακάκη Μύρωνα, Παπαδάκη Ιωάννη, Μπεκιάρη Ιωάννη, Αθανασάκο Γεώργιο, Δικαιούλια Νικόλαο, Τσάκαλο Ορφέα, Ασλή Νικόλαο, Στάθη Μιχαήλ, Κοτσιώνη Κωνσταντίνο, Βασιλείου Ιωάννη, Κοβάνη Ελευθέριο, Σιγάλο Διονύσιο, Καρρά Ιωάννη, Πρωτέκδικο Θεόδωρο, Παππά Φίλιππο, Παπαντωνίου Αντώνιο, Percacu Mariajo, Βεζύρη Άγη.

Την αποστολή της ΑΕΚ θα συνοδέψουν οι προπονητές, Δημήτρης ΚαφφάτοςΜενέλαος Γεωργούδης, καθώς ο προπονητής Αλέξης Αλβανός έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ανδρική ομάδα, και ο φυσικοθεραπευτής Φώτης Παπαλέξης. Αρχηγός της “κιτρινόμαυρης” αποστολής θα είναι ο έφορος, κ. Αντώνης Βασιλακάκης.

Όσον αφορά το πρόγραμμα των αγώνων, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στον Β’ Όμιλο με τους Φοίβο Συκεών, Φίλιππο Βέροιας και Άρη Νίκαιας ή Διομήδη Άργους.

Το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική (21/03/2019-20:00): ΠΑΣ Φοίβος Συκεών – ΑΕΚ (Φιλίππειο)
2η αγωνιστική (22/03/2019-11:00): ΑΠΣ Φίλιππος – ΑΕΚ (ΔΑΚ Βικέλας)
3η αγωνιστική (22/03/2019-21:30): ΑΕΚ – ΓΝΟ Άρης Νίκαιας/ΑΟ Διομήδης Άργους (ΔΑΚ Βικέλας)

Μετά το πέρας των τριών αγωνιστικών, οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογικής κατάταξης κάθε ομίλου προκρίνονται στον όμιλο Ι, για τη διεκδίκηση των θέσεων 1-4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με μεταφορά του αποτελέσματος ΜΟΝΟ του μεταξύ τους αγώνα, μετά τη διεξαγωγή και των υπόλοιπων δύο (2) αγωνιστικών, με σύστημα ένας προς όλους σε ένα γύρο με βαθμολογία.

Οι δύο επόμενες ομάδες της βαθμολογικής κατάταξης κάθε ομίλου θα αγωνιστούν στον όμιλο ΙΙ, για τη διεκδίκηση των θέσεων 5-8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με μεταφορά του αποτελέσματος ΜΟΝΟ του μεταξύ τους αγώνα, μετά τη διεξαγωγή και των υπόλοιπων δύο (2) αγωνιστικών, με σύστημα ένας προς όλους σε ένα γύρο με βαθμολογία.

Το πρόγραμμα:
4η αγωνιστική (23/03/2019): Α3-Β4, Α4-Β3, Α1-Β2, Α2-Β1.
5η αγωνιστική (24/03/2019): Α4-Β4, Α3-Β3, Α2-Β2, Α1-Β1.

Τέλος, θα υπάρξει απευθείας διαδικτυακή μετάδοση (live streaming) των αγώνων του Final 8, από το κανάλι F8 VERIA 2019 F8 Εφήβων 2019 στο YouTube .


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ