ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών


Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του Final 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων από το Σύλλογο, η ΟΧΕ αποφάσισε την ανάθεση και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στην ΑΕΚ. Η εμπιστοσύνη της ΟΧΕ, φυσικά, εκτός από ευθύνες, γεμίζει υπερηφάνεια και ικανοποίηση ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ, που δεσμεύεται για ακόμα μία φορά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έτσι, το τριήμερο 07-08-09 Αυγούστου η καρδιά του ελληνικού χάντμπολ θα “χτυπάει” και πάλι στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ. ΑΕΚ, Άρης Νίκαιας, Διομήδης Άργους και Φοίβος Συκεών θα αγωνιστούν σε Final 4 με στόχο την ανάδειξη της κορυφαίας ομάδας Νέων Ανδρών στη χώρα.

Ο Υπεύθυνος της ομάδας Νέων Ανδρών Χάντμπολ της ΑΕΚ, Αντώνης Βασιλακάκης, δήλωσε στο aek.gr: “Είναι μεγάλη χαρά να λαμβάνουμε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες τη διοργάνωση τελικής φάσης Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Είναι ευθύνη και χαρά μαζί, η εμπιστοσύνη της ΟΧΕ προς την ΑΕΚ, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Final 8 των Εφήβων. Ως ΑΕΚ πάντα πρωτοπορούμε και είχαμε πολλά σχέδια και για τις πανελλήνιες διοργανώσεις, ωστόσο λόγω της κατάστασης έπρεπε να τα μεταβάλλουμε. Δεσμευόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με κύριο γνώμονα το καλό των αθλητών και την υγεία όλων, αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας“.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική (07/08/2020)
18:00 ΑΕΚ – Άρης Νίκαιας
20:00 Διομήδης Άργους – Φοίβος Συκεών

2η αγωνιστική (08/08/2020)
16:00 Διομήδης Άργους – Άρης Νίκαιας
18:00 ΑΕΚ – Φοίβος Συκεών

3η αγωνιστική (09/08/2020)
11:00 Φοίβος Συκεών – Άρης Νίκαιας
13:00 Διομήδης Άργους – ΑΕΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ