ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην ανδρική ομάδα ο Έκτορας Καμαρινόπουλος!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση του Έκτορα Καμαρινόπουλου από την Ακαδημία Βόλεϊ του Συλλόγου στην ανδρική ομάδα. Ο 15χρονος (04/06/2005) κεντρικός, ύψους 2,03 μ., θα ενισχύσει την ανδρική ομάδα τη νέα σεζόν, αποτελώντας φυσικά μέλος και των τμημάτων υποδομής του “Δικεφάλου”.

Ο Έκτορας Καμαρινόπουλος αγωνίζεται τους τελευταίους μήνες στην Ακαδημία της ΑΕΚ, έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στην ομάδα Παίδων, και πλέον θα ενισχύσει και την ανδρική ομάδα. Παράλληλα, την περασμένη αγωνιστική περίοδο κλήθηκε σε κλιμάκια της Εθνικής ομάδας για τα παιδιά με έτη γέννησης 2005-2007.

H συμφωνία του αθλητή με την ΑΕΚ επισημοποιήθηκε στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου τον υποδέχθηκε ο Team Manager του τμήματος, Μάνος Μακρής, ο οποίος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Ο Έκτορας Καμαρινόπουλος δήλωσε στο aek.gr: “Η πρόταση της ομάδας να ενταχθώ στο δυναμικό του αντρικού τμήματος από την εφηβική μου ηλικία, αποτελεί για μένα μία τεράστια τιμή. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ταυτόχρονα, είναι και μία ακόμα μεγάλη χαρά για μένα, καθώς είμαι τρίτης γενιάς φίλαθλος της ΑΕΚ. Με την καθοδήγηση των προπονητών μου και μαζί με τους συναθλητές μου, θα καταβάλλω και εγώ με τη σειρά μου κάθε προσπάθεια για να κατακτήσει η ΑΕΚ τη θέση που της αξίζει και στο βόλεϊ“.

Έκτορα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ