ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Στην Γερμανία οι Παίδες!


Στην Γερμανία θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες η ομάδα Παίδων του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, όπου θα δώσει σημαντικούς φιλικούς αγώνες. Οι μικροί μας αθλητές αναμένεται να ζήσουν μοναδικές στιγμές και να βιώσουν τρομερές εμπειρίες, καθώς εκτός των αγώνων που θα δώσουν, θα παρακολουθήσουν αναμετρήσεις του γερμανικού πρωταθλήματος, αλλά και θα έρθουν σε επαφή με τους φίλους της ΑΕΚ που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Η “κιτρινόμαυρη” αποστολή αναχωρεί αύριο (21/04) για το Dusseldorf στις 09:25, ενώ θα καταλύσει στο Gummersbach. Αφού εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο, εν συνεχεία θα μεταβεί στο Ludenscheid, όπου θα παραβρεθεί σε εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων ΑΕΚ Γερμανίας.

Την Δευτέρα (22/04), πέραν της προπόνησης και της… απαιτούμενης βόλτας στην Κολωνία, η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο της φιλικό με την Strobach, με την ώρα της αναμέτρησης να βρίσκεται ακόμα υπό σηζήτηση.

Την Τρίτη (23/04), το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταξίδι και προπόνηση στο Dormagen και φιλική αναμέτρηση (18:45) με την τοπική ομάδα.

Την Τετάρτη (24/04), ο “Δικέφαλος” θα παραμείνει στο Gummersbach, καθώς θα αναμετρηθεί με την τοπική ομάδα (16:30), ενώ την επόμενη ημέρα (25/04, 12:00) θα αντιμετωπίσει εκ νέου την Gummersbach. Την Πέμπτη οι “κιτρινόμαυροι” θα ζήσουν μία πολύ σπουδαία εμπειρία, καθώς θα ταξιδέψουν για το Ανόβερο όπου θα παρακολουθήσουν από κοντά αγώνα Bundesliga.

Η επιστροφή της ΑΕΚ από την Γερμανία έχει καθοριστεί για την Παρασκευή (26/04), με πτήση από το Dusseldorf.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Βασιλακάκη Μύρωνα, Παπαδάκη Ιωάννη, Πρωτέκδικο Θεόδωρο, Δικαιούλια Νικόλαο-Μάριο, Ασλή Νικόλαο, Σοφιανό Σπυρο, Κοτσιώνη Κωνσταντίνο, Βασιλείου-Τσάφου Ιωάννη, Κοβάνη Ελευθέριο, Σιγαλό Διονύσιο, Καρρά Ιωάννη, Παππά Φίλιππο, Βεζύρη Άγη-Αλέξανδρο, Παπαντωνίου Αντώνιο και Αθανασάκο Γεώργιο-Ιωάννη.

Την αποστολή θα συνοδέψουν ο προπονητής Αλέξης Αλβανός και ο έφορος Αντώνης Βασιλακάκης.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ