ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην Κρήτη Καστραντάς και Μαντάς


Στην Κρήτη ταξιδεύει το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ όπου θα δώσει το “παρών” σε άλλους δύο αγώνες Πανελλήνιου χαρακτήρα το Σαββατοκύριακο (01/02/02).

Συγκεκριμένα, το Σαββατο (01/02), στο Άλσος Πευκάκια του Ρεθύμνου, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) σε συνεργασία με τον ΠΑΣ Ρεθύμνης ΑΤΛΑΣ θα διοργανώσουν τον Διεθνή Αγώνα UCI, Ferderation Cup #3# για Άνδρες και Γυναίκες. Το “Δικέφαλο” θα εκπροσωπήσει ο Πρωταθλητής Ελλάδος στο Cycling-Cross πριν λίγες ημέρες, Χάρης Καστραντάς, που θα αγωνιστεί στην κατηγορία των Ανδρών.

Την Κυριακή (02/02), στην ίδια περιοχή, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) σε συνεργασία με τον ΠΑΣ Ρεθύμνης ΑΤΛΑΣ, θα διοργανώσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΤΒ Cross Country Eliminator-XCE 2020, για τις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων. Από την ομάδας μας θα λάβουν μέρος ο Χάρης Καστραντάς, στην κατηγορία Ανδρών και ο Ιάσονας Μαντάς, στην κατηγορία Παίδων.

Την αποστολή της ΑΕΚ θα συνοδέψουν οι προπονητές, Παναγιώτης Σκυλοδήμος και Κωνσταντίνος Παπουτσάς, και ο έφορος του τμήματος, Παναγιώτης Γρούβας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ