ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην Πελοπόννησο η ποδηλατική ομάδα


Με 15μελή αποστολή από όλες τις κατηγορίες θα λάβει μέρος η ομάδα ποδηλασίας της ΑΕΚ στον 42ο γύρο Θυσίας που θα πραγματοποιηθεί στην Κάτω Αχαϊα την Κυριακή (24/3) στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και στον μεγάλο αγώνα αντοχής από την Πάτρα στα Καλάβρυτα την Δευτέρα (25/03), ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής που γίνεται κάθε χρόνο από τον Π.Ο. Πατρών, με την συμμετοχή 400 αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι: Αντώνης Γκάρτζιος στους Παίδες, Χρήστος Σκυλοδήμος και Ιβάν Μαυροθαλασσίτης στους Εφήβους, Αντριάνα Στεργίου στις Γυναίκες, ο Χάρης Καστραντάς και ο Τάσος Παπαποστόλου στους Άνδρες, και στους Μάστερς οι: Τάσος Καβαλιεράτος, Διονύσιος Πλατσάκης, Ιωάννης Νανούρης, Βαγγέλης Σακελλής, Κώστας Κατσιλιέρης, Ανδρέας Γεωργόπουλος, Βασίλης Τριανταφυλλίδης, Κώστας Γιαννίκης, Άρης Καραγεωργίου. Την αποστολή της ομάδος θα συνοδεύσουν ο προπονητής Παναγιώτης Σκυλοδήμος, ο έφορος, Χρήστος Μαυροθαλασσίτης, και η Κατερίνα Γάτσινου στο support. H μετακίνηση θα γίνει με τα 2 Skoda Octavia του Μεγάλου Χορηγού Skoda Synergy, καθώς και με το VAN που μας προσφέρει η εταιρεία ενοικιάσεων VOYAGER Rentacar and van, τους οποίους ευχαριστούμε.

Eπίσης την Κυριακή (24/03) θα γίνει ο αγώνας ΜΤΒ στην Τρίπολη που διοργανώνει η ΑΕΚ Τρίπολης, και θα αγωνιστούν οι: Ιάσονας Μαντάς στους Παμπαίδες, και ο Βαγγέλης Μαυράκης στα Μίνι Μεγάλα.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ