ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις κορυφαίες του Α’ γύρου οι Λίντσεϊ Βάντερ και Καζ Μπράουν!


Στις κορυφαίες παίκτριες του Α’ γύρου της Volley League Γυναικών συμπεριλήφθηκαν οι αθλήτριες της ΑΕΚ, Λίντσεϊ Βάντερ και Καζ Μπράουν. Οι δύο αθλήτριες είχαν πολύ καλή απόδοση στον πρώτο γύρο και γι’ αυτό ψηφίστηκαν στην κορυφαία 7άδα, μετά την ψηφοφορία των 14 προπονητών της κατηγορίας.

Αναλυτικά η κορυφαία 7άδα:

Διαγώνιες: Erika Merkado (Άρης), Μάρθα Ανθούλη (ΑΣΠ Θέτις)

Μετά την ψηφοφορία των προπονητών, η Έρικα Μερκάδο του Άρη και η Μάρθα Ανθούλη της Θέτιδας είχαν τους ίδιους ψήφους και συμπεριλήφθηκαν και οι δύο. Ψήφους πήραν επίσης και η Ταϊνά Ροντρίγκες του Πορφύρα και η Μαλίνα Τερέλ της ΑΕΚ.

Πασαδόρος: Αθηνά Παπαφωτίου (Παναθηναϊκός)

Η Αθηνά Παπαφωτίου του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε κορυφαία πασαδόρος του Α’ γύρου. Ψήφους πήρε επίσης, η Κορεάτισσα Λι Ντα Γεόνγκ του ΠΑΟΚ και η Στέλλα Χριστοδούλου του Ολυμπιακού.

Ακραίες: Lindsey Vander (ΑΕΚ), Maret Grothues (Παναθηναϊκός)

Η Λίντσεϊ Βάντερ της ΑΕΚ και η Μάρετ Γκρόθες του Παναθηναϊκού ψηφίστηκαν από τους 14 προπονητές οι δύο καλύτερες ακραίες του Α’ γύρου. Ψήφους πήραν επίσης και η Κάταλιν Έβανς του Άρη, η Εύα Χαντάβα του Παναθηναϊκού, η Γιουνίσκα Ρόμπλες της Λαμίας, η Σιμόν Άμποτ του ΑΟ Θήρας, η Βίλμα Σάλας του Ολυμπιακού και οι Ευαγγελία Μερτέκη, Ζουλιέτ Φιντόν του ΠΑΟΚ.

Κεντρικές: Kazmiere Brown (ΑΕΚ), Ιωάννα Πολυνοπούλου (ΠΑΟΚ)

Η Kazmiere Brown της ΑΕΚ και η διεθνής του ΠΑΟΚ Ιωάννα Πολυνοπούλου πήραν τους περισσότερους ψήφους για τις καλύτερες κεντρικές του πρώτου γύρου. Ψήφους πήρε επίσης και η Τζένιφερ Κρος του Παναθηναϊκού.

Λίμπερο: Πένυ Ρόγκα (Παναθηναϊκός)

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού Πένυ Ρόγκα κατέλαβε τις περισσότεορυς ψήφους για το καλύτερο λίμπερο του Α’ γύρου. Ψήφους πήραν επίσης η Μαριαλένα Αρτακιανού του ΑΟ Θήρας, η Ελευθερία Μανιατογιάννη της Θέτιδας και η Μαρτίνα Ξανθοπούλου του ΠΑΟΚ.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ