ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών η ΑΕΚ


Στη «μάχη» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών ρίχνονται το Σαββατοκύριακο 20-21 Νοεμβρίου οι νεαροί αθλητές του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Συλλόγου, με σημαντικές ελπίδες για διάκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Πιο συγκεκριμένα θα συμμετάσχουν οι αθλητές Αλέξανδρος Μαδέσης, Ιάκωβος Αϊβατίδης, Ευάγγελος Μαλλιαρός, Μιχάλης Τραφαλής, Οδυσσέας Δημητράτος και η αθλήτρια Ιωάννα Γερασιμάτου. Οι αθλητές και οι αθλήτριές μας θα αγωνιστούν σε όλα τα αγωνίσματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της διοργάνωσης, δηλαδή απλό νέων ανδρών, απλό νέων γυναικών, διπλό νέων ανδρών, διπλό νέων γυναικών και διπλό μικτό.

Οι Μαδέσης και Αϊβατίδης θα αγωνιστούν μαζί στο διπλό νέων ανδρών όπως και οι Τραφαλής και Μαλλιαρός ενώ ο Δημητράτος θα συγκροτήσει διπλό με τον Τόγγο από το Ηράκλειο 2001. Η Γερασιμάτου θα αγωνιστεί στο διπλό με την Φωτιάδου από την ΧΑΝΘ και στο μικτό με τον Αϊβατίδη, ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Μαδέσης θα αγωνιστεί με την Τζαρίδου από την ΧΑΝΘ.

Η προκριματική φάση θα διεξαχθεί το Σάββατο (20/11) και η τελική φάση την Κυριακή (21/11), ενώ όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην ομοσπονδιακή αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΣΕΦ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ