ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα η Γερασιμάτου


Στην αποστολή της εθνικής ομάδας γυναικών που θα συμμετάσχει στο 47ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών βρίσκεται η Ιωάννα Γερασιμάτου. Η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου, ταξιδεύει μαζί με την αποστολή της «γαλανόλευκης» για το Σεράγεβο, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες από τις 23 έως τις 27 Αυγούστου.

Το Βαλκανικό πρωτάθλημα του Σεράγεβο θα φιλοξενηθεί στο Olympic Sports Hall Ramiz Salčin και περιλαμβάνει όλα τα αγωνίσματα, δηλαδή, το ομαδικό, το απλό και το διπλό σε άνδρες και γυναίκες.

Το πρόγραμμα ανοίγει την Τρίτη 23/08 με το ομαδικό, ενώ ηκλήρωση να διεξάγεται στις 22/08. Στη διάρκεια του ομαδικού θα γίνει η κλήρωση των ατομικών αγωνισμάτων. Στο ομαδικό η πρώτη φάση περιλαμβάνει γκρουπ και η δεύτερη νοκ άουτ παιχνίδια με διαβάθμιση. Το απλό θα αρχίσει επίσης με γκρουπ και θα συνεχιστεί με απλό νοκ άουτ ταμπλό. Από την αρχή ως το τέλος τα διπλά θα περιλαμβάνουν το νοκ άουτ σύστημα. Ο κάθε αγώνας ομαδικού θα κρίνεται υπέρ της ομάδας, που θα φτάνει πρώτη στις τρεις επί μέρους νίκες και θα έχει μέχρι πέντε ματς απλού.

Η αθλήτριά μας, Ιωάννα Γερασιμάτου, εκτός του απλού θα αγωνιστεί στο διπλό με την Τσεκούρα και στο μικτό με τον Χατζηλυγερούδη.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ