ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο βάθρο Μπένου – Μαυρικάκη!


Μετά τα αγόρια, ήρθε η σειρά των κοριτσιών μας να ανέβουν στο podium στο ατομικό Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών/Γυναικών που διεξήχθη την Κυριακή (02/12) στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ ανέβηκε στο βάθρο με τις Κλαίρη Μπένου και Αθηναΐδα Μαυρικάκη που κατέκτησαν την 3η θεση, ενώ πολύ καλό πλασάρισμα είχε και η Ποτού που κατετάγη . Στην 9η θέση κατέληξε η Γαζεπίδη, ενώ στην 10η θέση η Θεοδόση.

Όσον αφορά τους Άνδρες, ο Φραγκοζίδης κατέλαβε την 12η θέση που ήταν και η καλύτερη για τον Σύλλογο μας. Από εκεί και πέρα τα πλασαρίσματα των “κιτρινόμαυρων” αθλητών: 15ος Αληφράγκης Σ., 17ος Αληφράγκης Μ., 18ος Λάβας.

Ο έφορος του τμήματος, Κώστας Ποτού, δήλωσε στο aek.gr για τα αποτελέσματα της διοργάνωσης: “Είμαστε γενικά ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες μας κατεβαίνουν σε όλους τους αγώνες με στόχο το καλύτερο και θεωρώ ότι έχουμε ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες, γεγονός που είναι πολύ θετικό. Πιστεύω ότι και η φετινή χρονιά θα είναι πολύ δυνατή για την ΑΕΚ. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια και τους επόμενους αγώνες”.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ