ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στον Πατριάρχη η ανδρική ομάδα πόλο!


Με τον καλύτερο και ομορφότερο τρόπο ολλοκληρώθηκε η παρουσία της ανδρικής ομάδας πόλο της ΑΕΚ στην Κωνσταντινούπολη, καθώς η αποστολή του “Δικεφάλου” επισκέφθηκε τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι.

Οι “κιτρινόμαυροι” το πρωί της Κυριακής (17/11) πριν την επίσκεψή τους στο Οικουμενικό Πατριαρχείο περπάτησαν στα σοκάκια του Φαναρίου και τα αρχοντικά Ελλήνων Λόγιων της Πόλης, ενώ επισκέφθηκαν και τη Μεγάλη του Γένους Σχολή. Στη συνέχεια, εκκλησιάστηκαν στο ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι και στο τέλος της Θείας Λειτουργίας άκουσαν τον Πατριάρχη να εύχεται στο τμήμα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ υγεία και επιτυχίες.

Ο Παναγιότατος ανέφερε την αγάπη του για την ΑΕΚ και θύμισε στο παρευρισκόμενο πλήθος ότι “η ΑΕΚ είναι σάρξ εκ της σαρκός της Πόλης” προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας στους παίκτες, το τεχνικό και δοικητικό τιμ. Παράλληλα, ανέφερε ότι “η ΑΕΚ θα είναι πάντα η ομάδα της Πόλης και μια ιδέα παντοτινή η οποία δε πεθαίνει γιατί οι ιδέες δεν αποθνήσκουν” επαναλαμβάνοντας στην ομάδα της υδατοσφαίρισης τα λόγια τα οποία είχε αναφέρει προ ετών.

Το όνομα της ΑΕΚ ακούστηκε δεκάδες φορές από το στόμα του Παναγιοτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, που κλείνοντας τόνισε ότι “η ΑΕΚ μας τιμά με την επίσκεψή της και της δίνουμε όλη μας την ευλογία και τις ευχές μας“.

Στη συνέχεια οι επικεφαλής του τμήματος, έδωσαν σκουφάκι της ομάδας με το Θυρεό του Παναγιοτάτου και αναμνηστικό λάβαρο. Ο Πατριάρχης έδωσε με τη σειρά του αναμνηστικό σταυρό στα μέλη της ομάδας.

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ επιστρέφει απόψε από την Πόλη έχοντας προετοιμαστεί τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά για την έναρξη του Πρωταθλήματος. Όμως, κυρίως, άπαντες στο “κιτρινόμαυρο” τμήμα είδαν με τα ίδια τους τα μάτια τα πατρογονικά εδάφη από όπου προήλθαν οι ιδρυτές του Συλλόγου και έλαβαν τις ευλογίες του Παναγιοτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ