ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Στους “4” του κόσμου η Γκουντούρα, στις 19:00 για Τελικό!


Ανεπανάληπτες στιγμές για το τμήμα ξιφασκία της ΑΕΚ, αλλά και την ελληνική ξιφασκία, λαμβάνουν χώρα στην Βουδαπέστη, καθώς η Δώρα Γκουντούρα έχει φτάσει στους Ημιτελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σπάθης που διοργανώνεται στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και στις 19:00 θα διεκδικήσει την είσοδό της στον Τελικό.

Η Πρωταθλήτρια της ΑΕΚ ξεκίνησε από την Φάση των “64” όπου αντιμετώπισε την Φερνάντεζ από την Ισπανία. Η Δώρα Γκουντούρα επικράτησε της αντιπάλου της και έφτασε στις “32” με αντίπαλο την Κρίτσιο, που είναι εν ενεργεία Πρωταθλήτρια Ιταλίας. Με ακόμα μία απίστευτη εμφάνιση, η Δώρα Γκουντούρα προκρίθηκε στη φάση των “16” όπου η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με το no.2 της Γαλλίας, Μπρουνέ.

Η κορυφαία Ελληνίδα ξιφομάχος με το εντυπωσιακό 15-6 “έκλεισε” θέση για την 8άδα όπου η τύχη την έφερε αντιμέτωπη με την Μπερντέρ, που είναι η Πρωταθλήτρια Γαλλίας. Αυτό δεν πτόησε την Δώρα Γκουντούρα που με 15-13 απέκλεισε την αντίπαλό της και έφτασε στα Ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Αντίπαλος για την είσοδο στον Τελικό θα είναι η Βελίκαγια, που κατέχει τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, αλλά και αυτόν της Πρωταθλήτριας Ρωσίας.

Ο μεγάλος ημιτελικός ξεκινάει στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε σε ive streaming από το κανάλι της Παγκόσμιας Ομοσπονοδίας στο YouTube.

Δείτε εδώ τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ