ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκινητικές στιγμές στο Ζωγράφειο!


Το Ζωγράφειο Λύκειο επισκέφθηκε η αποστολή της ανδρικής ομάδας πόλο στην Κωνσταντινούπολη. Οι “κιτρινόμαυροι” δε θα μπορούσαν να μη συνδυάσουν την αγωνιστική τους προετοιμασία με το να γνωρίσουν και να δουν από κοντά τα μέρη των προγόνων του Συλλόγου.

Παίκτες, προπονητικό και διοικητικό τιμ ήρθαν σε επαφή με τα παιδιά που φοιτούν στο ιστορικό λύκειο Ρωμιών της Πόλης, έπαιξαν και γευμάτισαν μαζί τους, ενώ μοίρασαν αναμνηστικά και δώρα.

Την αποστολή της ΑΕΚ υποδέχθηκε ο διευθυντής του σχολείου, κ. Γιάννης Δερμιτζιόγλου, ένας καθημερινός ήρωας που εδώ και 25 χρόνια αγωνίζεται για αυτά τα παιδιά.

Το τμήμα πόλο της ΑΕΚ δεσμεύτηκε μάλιστα στο διευθυντή, αλλά και τα παιδιά του σχολείου, και θα αναλάβει εφεξής τον αθλητικό και κολυμβητικό ρουχισμό των μαθητών του Ζωγράφειου κάθε χρόνο. Παράλληλα, θα διεξάγεται κάθε χρόνο ένα τουρνουά, με τα έσοδα από το οποίο θα ενισχύεται το Ζωγράφειο Λύκειο.

Το Ζωγράφειο Λύκειο με τη σειρά του τίμησε την ΑΕΚ με αναμνηστικό τίτλο, καθώς και αναμνηστικά του σχολείου, τα οποία αποτελούν παράσημο στη δράση του τμήματος υδατοσφαίρισης.

Ακόμα, η ΑΕΚ και το τμήμα υδατοσφαίρισης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το προξενείο και την αρχαιολόγο-ξεναγό κ. Γκαλίτση, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Μία ημέρα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στις μνήμες όλων γιατί… “Μια ιστορία από την Πόλη μας μεγαλώνει από παιδιά…”.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ