ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Φτωχότερη έγινε η οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Πομώνης, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ιστορίας του Συλλόγου.

Ο Σπύρος Πομώνης αγωνίστηκε για 12 χρόνια με το Δικέφαλο Αετό στο στήθος και σε περισσότερους από 250 επίσημους αγώνες σημείωσε 50 τέρματα. Κατέκτησε ως παίκτης της ΑΕΚ 2 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα, ενώ τίμησε και τα χρώματα της “γαλανόλευκης”.

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σπύρου Πομώνη.

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!