ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Μπρέγκεντζ


Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ομάδας χάντμπολ με την Μπρέγκεντζ (16/11, 19:00) για την φάση των “32” του Challenge Cup, στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ, τίθενται προς διάθεση από σήμερα (14/11).

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν το “μαγικό” χαρτάκι για άλλη μία μεγάλη στιγμή της περσινής φιναλίστ της διοργάνωσης και πρωτοπόρου του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος, μπορούν να το κάνουν από τα γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, δίπλα από το γήπεδο “Αγία Σοφία”):
-Σήμερα (14/11) από τις 13:30 έως τις 20:00.
-Αύριο (15/11) από τις 09:00 έως τις 20:00.
-Την Παρασκευή (16/11) από τις 09:00 έως τις 16:00.

Εφόσον περισσέψουν εισιτήρια, θα διατίθενται έξω από το γήπεδο. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ.

ΔΕΝ θα επιτραπεί η είσοδος χωρίς εισιτήριο ή κάρτα διαρκείας, ενώ θα υπάρχει ενδελεχής έλεγχος σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας VIP θα καθίσουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο VIP στην κεντρική κερκίδα.
Οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να καθίσουν σε οποιοδήποτε σημείο της κεντρικής κερκίδας.

Γίνε ΕΣΥ η δύναμη της ΑΕΚ και στην Ευρώπη! Η ΑΕΚ σε χρειάζεται! Με την φωνή και την κόσμια συμπεριφορά του κόσμου της, η ΑΕΚ θα γίνει πρώτη και στην Ευρώπη!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ