ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα πολύ καλύτερα είναι μπροστά μας!


Μέσα σε ένα ενωσίτικο κλίμα διεξήχθη σήμερα, Κυριακή 10 Ιουλίου 2022, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με βασικό θέμα τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του σωματείου.

Οι εκλογές έλαβαν χώρα στο Π.Π.Ι.Ε.Δ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 19:00 με απόλυτη επιτυχία και ακολούθησε η καταμέτρηση των ψήφων.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Αλέξης Αλεξίου, αναφέρθηκε στα όσα πέτυχε η ΑΕΚ την τελευταία τριετία, στα τρέχοντα ζητήματα, αλλά και στους στόχους της νέας τριετίας. Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, που εξήρε την προσπάθεια που γίνεται στο Σύλλογο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ενότητας για την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερων στόχων, αλλά και το μεγάλο όνειρο όλων στην ΑΕΚ, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία κλειστού γηπέδου για τις ανάγκες των τμημάτων χάντμπολ και βόλεϊ.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, έκανε εκτενή αναφορά στους χώρους που θα δημιουργηθούν για την ΑΕΚ στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το λόγο πήρε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει ο ίδιος για το Σύλλογο και τα τμήματά του και το γεγονός ότι όλοι οι ΑΕΚτζήδες θα πρέπει να συσπειρωθούν και να στηρίξουν όλα τα τμήματα.

Παράλληλα, τιμήθηκαν ο Team Manager του τμήματος Ξιφασκίας, Κωνσταντίνος Ποτού, και ο παράγοντας Κωνσταντίνος Μάρκου, για την πολυετή τους προσφορά στην ΑΕΚ, ως επίτιμα μέλη του Συλλόγου, που αποτελεί και την ύψιστη τιμή για την οικογένεια της «Ένωσης».

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας είναι τα εξής:

Πρόεδρος

Αλέξανδρος Αλεξίου 283

Μέλη ΔΣ

Σταμάτης Παπασταμάτης 293

Γεωργία Λεμονιά 244

Ανδρέας Παπασταμάτης 225

Λευτέρης Αρχόντης 211

Νίκος Παπασταμάτης 183

Βασιλική Πολίτη 167

Δημήτριος Δεληγιάννης 148

Στάθης Παπαχαρτοφύλης 140

Γεώργιος Σουλτανάκης 138

Βασίλειος Παναγιωτόπουλος 134

Δήμητρα Σαμαρτζή 117

Ελένη Κώνστα 115

Λεωνίδας Αρχόντης 109

Πάολα Μπόμπο 104

—————————————–

Σταύρος Ξενοφωντίδης 90

Σταματίνα Μουταφίδου 63

Δημήτριος Σουλτανάκης 41

Νίκος Γεωργαντζόγλου 24


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ