ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέλος σε μία επιτυχημένη χρονιά!


Την ήττα με 9-6 γνώρισε η ΑΕΚ από τον ΑΝΟΓ για την 18η και τελευταία αγωνιστική της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών, σε μία αδιάφορη μαθηματικά αναμέτρηση. Η ΑΕΚ στην πρώτη της παρουσία στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής γυναικείας υδατοσφαίρισης, τερμάτισε στην 5η θέση, αποδεικνύοντας ότι… ήρθε για να μείνει και να πρωταγωνιστήσει!

Οι “κιτρινόμαυρες” της Κικής Λιόση τα έδωσαν όλα κόντρα σε μία πιο έμπειρη ομάδα, όπως ο ΑΝΟΓ, ωστόσο πλήρωσε το κακό β’ ημίχρονο.

Παρά το κακό ξεκίνημα και το 2-0 του πρώτου οκταλέπτου, η ΑΕΚ απάντησε με επιμέρους σερί 4-0 στη β’ περίοδο και πέρασε μπροστά στο σκορ με 2-4. Ακολούθησε ένα πολύ κακό γ’ οκτάλεπτο, όπου η “Ένωση” δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, παρά την εξαιρετική παρουσία της Γροζοπούλου στην επίθεση, και τελικώς ηττήθηκε με 9-6, καθώς δεν επανήλθε στην τελευταία περίοδο.

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΑΕΚ 9-6
Τα οκτάλεπτα
: 2-0, 0-4, 3-0, 4-2.
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου, Α. Γκίλλα, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη 1, Φουντωτού, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 5, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Κατσώνη.
ΑΕΚ (Λιόση): Τσουρή, Λούδη Α. 1, Λούδη Ε., Πατερου, Μαστρόκαλου 1, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη 1, Παντελίδου, Γροζοπούλου 3, Κώτσου, Δανέζη, Τσόπελα, Δρένιου.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ