ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τέλος σεζόν με ακόμα 9 μετάλλια για τη «Βασίλισσα» της Ποδηλασίας!


Τελευταίοι αγώνες (28-29/10) για την αγωνιστική σεζόν του 2023 για το Ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου που για ακόμα μία φορά κυριάρχησε!

Η ΑΕΚ έδωσε το «παρών» σε δύο αγώνες και κατέκτησε συνολικά 9 (!) μετάλλια σηκώνοντας ψηλά τη σημαία με τον Δικέφαλο Αετό. Τις αποστολές της ΑΕΚ συνόδεψε ο προπονητής, Λευτέρης Παπουτσάς.

Αρχικά, το Σάββατο οι «κιτρινόμαυροι» έτρεξαν στην 37η Ανάβαση Υμηττού «Πολυχρόνεια 2023», που διοργάνωσε ο Κρόνος Νίκαιας.

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην Κατηγορία των Παίδων προσθέτοντας άλλο ένα μετάλλιο στη συλλογή του, «κλείνοντας» ιδανικά ένα εκπληκτικό -και- για τον ίδιο 2023. Κυριαρχία στην Μάστερ Γ’ και Μάστερ Δ’ για την ΑΕΚ, με τους Ευάγγελο Σακέλλη και Κωνσταντίνο Κατσιλιέρη να κατακτούν τα χρυσά μετάλλια στις δύο κατηγορίες αντίστοιχα. Το 4ο μετάλλιο στη διοργάνωση για την ΑΕΚ ήρθε από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, που κατέλαβε την 3η θέση στη Μάστερ Γ’, ενώ οι Αναστάσιος Φίλιος, Ανδρέας Γεωργόπουλος και Σταύρος Αρχόντης πλασαρίστηκαν στην 7η, 17η και 20η θέση αντίστοιχα. Στην Μάστερ Α’, ο Κωνσταντίνος Χάικος κατετάγηο 10ος.

Την Κυριακή (29/10) η ΑΕΚ αγωνίστηκε στην Ανάβαση Κατσιμιδίου, που διοργάνωσε η Π.Ε.Π.Α.

Ο Ευάγγελος Σακέλλης κατέκτησε και πάλι το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Μάστερ Γ1, με τον Αναστάσιο Φίλιο να τερματίζει 5ος. Χρυσό μετάλλιο και για τον Νίκο Κωνσταντόπουλο στην Γ2, με τον Γιώργο Χατζηπασχάλη να σημειώνει το 1-2, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. 7ος τερμάτισε με πολύ καλή κούρσα ο Σταύρος Αρχόντης. Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης στην Δ1, ενώ ο Ανέστης Παπιομύτης κατέλαβε την 6η θέση. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Παύλος Γούδας στην Μάστερ Β2, γεμίζοντας χαμόγελα την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, ενώ στην Μάστερ Α’, ο Κωνσταντίνος Χάικος κατετάγη 8ος.

Η αγωνιστική περίοδος του 2023 έφτασε στο τέλος της για το Ποδηλατικό τμήμα που ανάγκασε άπαντες να υποκλιθούν σε όλους τους αθλητές της ΑΕΚ. Άνδρες, Γυναίκες, Μάστερς, Έφηβοι, Παίδες και όλα τα τμήματα των Ακαδημιών κυριάρχησαν σε όλα τα επίπεδα, έφεραν νίκες, μετάλλια και σπουδαίες διακρίσεις και εντός, αλλά και εκτός συνόρων.

Η ΑΕΚ συγχαίρει όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος και της Ακαδημίας, όχι μόνο για τις ανεπανάληπτες επιτυχίες τους, αλλά και για το ήθος και την αυταπάρνηση που έδειξαν σε κάθε είδους δυσκολία.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

*Μέρος του φωτογραφικού υλικού είναι του Νάσου Τριανταφύλλου, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ