ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΚΑΚΙ

Τέλος σεζόν με νίκη!


Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Α’ Κατηγορία Αττικής η σκακιστική ομάδα της ΑΕΚ. Η «Ένωση» αντιμετώπισε στους Αμπελόκηπους τον τοπικό ΣΟ Θωμάς Γεωργίου, σε έναν βαθμολογικά αδιάφορο για αυτήν αγώνα, καθώς είχε εξασφαλίσει την άνοδο ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Ένωση χρησιμοποίησε τους Κοντόπουλο, Κουτράκη, Μπαγατέλα, Λεμονή, Γκούλιο, Γεωργίτση, Κοκκίνη και Γεωργούση. Παρά τις σημαντικές ελλείψεις, η ΑΕΚ βρέθηκε γρήγορα μπροστά στο σκορ και το τελικό 1.5-6.5 ήρθε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός της ομάδας, Κυριάκος Μπαγατέλας, δήλωσε στο aek.gr: «Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για μας. Ανεβαίνουμε κατηγορία με μία συνολικά πολύ καλή απόδοση, έχοντας επιτύχει 8 νίκες σε 9 αγώνες. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε αγώνα, για να φτάσουμε σήμερα να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Σημαντικός αρωγός στην προσπάθειά μας η Διοίκηση της ΑΕΚ, που στηρίζει το τμήμα από την επαναδραστηριοποίηση το 2019 μέχρι σήμερα. Χαίρομαι πολύ για το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα».

ΣΟ Θωμάς Γεωργίου – ΑΕΚ 1.5-6.5
Παπαχριστούδης – Κοντόπουλος 0-1
Δριμαλάς – Κουτράκης 0-1
Ντόβας – Μπαγατέλας 0-1
Γροσιάς – Λεμονής 0.5-0.5
Δεληγιάννης – Γκούλιος 0-1
Λεβή – Γεωργίτση 0-1
Κωστής – Κοκκίνης 1-0
Κοντός – Γεωργούσης 0-1


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ