ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ

Τέλος της κανονικής διάρκειας για Άνδρες και Γυναίκες


Τους τελευταίους αγώνες της κανονικής διάρκειας δίνουν το Σαββατοκύριακο (02-03/03) Άνδρες και Γυναίκες στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Και τα δύο αγωνιστικά τμήματα του «Δικεφάλου» στοχεύουν στο να κατακτήσουν τις νίκες και να προετοιμαστούν για τα πλέι οφ όπου θα διεκδικήσουν ως το τέλος τους τίτλους.

Οι Άνδρες κοντράρονται με τον Ολυμπιακό, τα Ταταύλα και τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Γυναίκες θα αντιμετωπίσουν την Καβάλα, τον ΓΑΟ Πειραιά και τη ΧΑΝΘ. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ομοσπονδιακή Αίθουσα του ΣΕΦ.

Η Ιωάννα Γερασιμάτου δήλωσε στο aek.gr: «Τελευταία αγωνιστική αυτής της χρονιάς στην κανονική περίοδο. Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια απέναντι σε Καβάλα, ΧΑΝΘ και ΓΑΟΠ. Στόχος μας είναι οι τρεις νίκες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μεγάλος στόχος της ομάδας είναι να φτάσουμε στην 2η θέση στην κανονική διάρκεια και φυσικά έχουμε στη συνέχεια τα πλέι οφ. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΑΝΔΡΕΣ
Σάββατο 02/03/2024

17:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Κυριακή 03/03/2024

13:00 ΑΕΚ – ΑΟ Ταταύλα

16:00 Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Σάββατο 02/03/2024
11:00 ΑΕΚ – ΑΣΕΑ Καβάλας

14:00 ΑΕΚ – ΓΑΟ Πειραιά

Κυριακή 03/03/2024

10:00 ΑΕΚ – ΧΑΝΘ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ