ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θρίαμβοι Κατσιλιέρη, Μαυροθαλασσίτη και Μανωλίδη!


Γεμάτες αγώνες και… επιτυχίες ήταν οι τελευταίες ημέρες για το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου.

Η ΑΕΚ συμμετείχε την περασμένη εβδομάδα στο Τοπικό Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης, στο περασμένο Σαββατοκύριακο (18-20/06) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Αντοχής στη Λάρισα και στον Διασυλλογικό Αγώνα ΜΤΒ και σημείωσε μεγάλες επιτυχίες.

Στο Τοπικό Πρωτάθλημα, ο Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Μάστερς, κρατώντας ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ, ενώ ο Ιβάν Μαυροθαλασσίτης ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των Νέων Ανδρών. Στους Παίδες, ο Στράτος Μανωλίδης με εντυπωσιακή εμφάνιση κατέκτησε την 4η θέση.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου, στην Αντοχή, η Ελευθερία Λάβαρη τερμάτισε 11η, ενώ η Μυρτώ Τσέκου 15η. Στο αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης, η Τσέκου κατέλαβε την 16η θέση, ενώ μία θέση πίσω τερμάτισε η Λάβαρη. Στους Παίδες, ο Στράτος Μανωλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, προσθέτοντας άλλο ένα μετάλλιο στο ενεργητικό του. Στους Άνδρες, ο Ιβάν Μαυροθαλασσίτης κατετάγη 35ος στην Αντοχή.

Τέλος, στο Διασσυλικό Αγώνα ΜΤΒ που διεξήχθη στην Κάρυστο, ο Στράτος Μανωλίδης με σπουδαία κούρσα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, βάφοντας… “κιτρινόμαυρη” την Εύβοια.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ