ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θρίαμβος Σκυλοδήμου στην Ανάβαση Φυλής!


Στην Ανάβαση Φυλής που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός ΑΟ συμμετείχε το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ. Η “Ένωση” συμμετείχε με 11 αθλητές κατακτώντας 5 μετάλλια και κρατώντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου. Στο πλευρό των αθλητών μας, βρέθηκαν ο Προπονητής, Παναγιώτης Σκυλοδήμος, και ο έφορος του τμήματος, Παναγιώτης Γρούβας.

Φυσικά, η κορυφαία επίδοση όλων σημειώθηκε από τον Χρήστο Σκυλοδήμου που θριάμβευσε στην κατηγορία των Εφήβων. Ο αθλητής της Ακαδημίας με χρόνο 30:33 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, καθώς και τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως συνηθίζεται σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου τιμώντας και τη διοργανώτρια ομάδα του Παναθηναϊκού, φορώντας τη φανέλα. Τη βράβευση έκανε ο Υπεύθυνος Οργάνωσης και Ανάπτυξης του τμήματος Ποδηλασίας της ΑΕΚ, Χρήστος Μαυροθαλασσίτης.

Στους Άνδρες ο Τάσος Παπαποστόλου κατέλαβε την 5η θέση και ανέβηκε στο βάθρο, ενώ ο Κωνσταντίνος Παπουτσάς τερμάτισε 10ος. Στη Μάστερ Β’, ο Αλέξιος Αθανασόπουλος κατέλαβε την 6η θέση που έδινε επίσης μετάλλιο, ενώ από κοντά βρέθηκαν και οι Βαγγέλης Σακέλλης (8ος) και Ιωάννης Νανούρης (9ος). Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης στην Μάστερ Γ’, όπου ο Λάμπρος Ζενέτος τερμάτισε 7ος και ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης 10ος. Μετάλλιο έφερε και η επίδοση του Δαμιανού Ποτζετάγια στη Μάστερ Δ’ με την 5η θέση. Τέλος, στους Παίδες, καλό πλασάρισμα σημειώθηκε από τον Γεώργιο-Ανδρέα Ανδρεάδη που κατέλαβε την 11η θέση.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ