ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το μέλλον ανήκει στα κορίτσια της ΑΕΚ!


Η Διοίκηση της ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι εκτός από το να ισχυροποιεί κάθε τμήμα της, τόσο σε επίπεδο ανδρών και γυναικών, όσο και σε επίπεδο Ακαδημιών, στοχεύει στην ανάπτυξη νέων τμημάτων σε όλα τα σπορ. Έτσι, η ΑΕΚ προχώρησε στη δημιουργία τμήματος γυναικείου ποδοσφαίρου.

Ένας δεύτερος στόχος της Διοίκησης της ΑΕΚ ήταν η δημιουργία ομάδων που θα ξεκινούσαν από την αρχή, χωρίς… πλάγιες κινήσεις. Έτσι, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ξεκίνησε την πορεία της από τη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Με ένα ρόστερ από τα καλύτερα της κατηγορίας και με τον Χρήστο Χριστόπουλο στον πάγκο, που έχει ήδη φέρει έναν τίτλο στο γυναικείο futsal, η ΑΕΚ ρίχτηκε στη «μάχη». Ήδη μετρά 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και… συνεχίζει. Έχει πετύχει 29 τέρματα και δεν έχει δεχθεί κανένα, ενώ ήδη οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στέκονται στο πλευρό της ομάδας, στους εντός, αλλά και εκτός έδρας αγώνες της.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, που έχει οριστεί για τις 13/02. Η ομάδα μας θα έχει ρεπό, με τον επόμενο αγώνα της να έχει οριστεί για τις 27/02 με αντίπαλο τις Γυναίκες Περιστερίου.

Οι «κιτρινόμαυρες», τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, πραγματοποιούν μία μίνι προετοιμασία που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και φιλικά παιχνίδια. Άλλωστε, πρόκειται για μία ομάδα που κάνει… διπλά περήφανους τους «Ενωσίτες», καθώς αγωνίζεται και στο Πρωτάθλημα Futsal, με φυσικά στόχο και εκεί την κορυφή.

Αυτή η ομάδα αφήνει ήδη υποσχέσεις για το μέλλον και χρειάζεται τη στήριξη όλων. Η ΑΕΚ έρχεται και στο Ποδόσφαιρο Γυναικών!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ