ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Το νέο site του χάντμπολ είναι εδώ!

HANDBALL Εισιτήριο ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2018-19

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του ξεχωριστού διαδικτυακού χώρου του τμήματος χάντμπολ! Το τμήμα που στα “πέτρινα” και δύσκολα χρόνια του Συλλόγου, κράτησε ψηλά τη σημαία του “Δικεφάλου” και δημιούργησε νέους φιλάθλους της ΑΕΚ, έχει πλέον τον δικό του ξεχωριστό και πλήρως λειτουργικό χώρο.

Το handball.aek.gr δεν θα είναι ένα κομμάτι μόνο του. Θα αποτελεί ένα υποσάιτ του μεγάλου και πλήρως ανανεωμένου aek.gr. Οι λειτουργίες του και η αισθητική του είναι κατανοητές και εύκολα διαχειρίσιμες για μικρούς και μεγάλους.

Στην κεντρική σελίδα, υπάρχουν αντίστοιχα links για κάθε πιθανή και απίθανη απορία που έχει κάποιος για το τμήμα. Το ρόστερ, το πρόγραμμα, τα εισιτήρια, αλλά και η εγγραφή στην ακαδημία της ΑΕΚ βρίσκονται σε περίοπτη θέση.

Παράλληλα, το κυλιόμενο πρόγραμμα δίνει μία πρώτη εικόνα για τον αντίπαλο, το γήπεδο και την ημερομηνία που θα αγωνιστούν οι “κιτρινόμαυροι”. Ακολουθεί το κυλιόμενο ρόστερ, αλλά και ένας μικρός πρόλογος της ιστορίας του τμήματος, με τα αντίστοιχα κουμπιά για είσοδο σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Φυσικά, ακολουθούν τα τελευταία νέα του τμήματος, αλλά και τα χρήσιμα links όλων των συνεργαζόμενων sites.

Στην κορυφή της κεντρικής σελίδας, βρίσκεται το μενού με τις αντίστοιχες σελίδες. Οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να περιηγηθούν εύκολα και να μάθουν για την διοίκηση, την ιστορία από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, καθώς και να γνωρίσουν τους κορυφαίους αθλητές που πέρασαν από το τμήμα χάντμπολ στην κατηγορία LEGENDS. Ταυτόχρονα, υπάρχει ξεχωριστή σελίδα με χάρτη για την τοποθεσία της έδρας της “Ένωσης”, της αίθουσας “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ.

Το “σήμερα” της ομάδας βρίσκεται στην καρτέλα “ΟΜΑΔΑ“. Το ρόστερ περιλαμβάνει στατιστικά των “κιτρινόμαυρων” αθλητών με τη φανέλα της ΑΕΚ τα οποία ανανεώνονται μετά από κάθε αναμέτρηση και εξάγονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την στατιστική του Συλλόγου. Το πρόγραμμα και η βαθμολογία ανανεώνονται μετά από κάθε αγώνα.

Μέσα από το νέο χώρο του τμήματος χάντμπολ, άπαντες μπορούν να ενημερωθούν και να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας για τους αγώνες, αλλά και την απαραίτητη και υποχρεωτική Κάρτα Φίλου που δίνει πνοή στην Μάνα ΑΕΚ.

Ξεχωριστή καρτέλα υπάρχει για το νέο και εντυπωσιακό eshop της ΑΕΚ όπου άπαντες μπορούν να… ντυθούν στα “κιτρινόμαυρα” σε εξαιρετικές τιμές και ποιότητα!

Τέλος, υπάρχει ξεχωριστή σελίδα για επικοινωνία με τον Σύλλογο. Άλλος ένας εύχρηστος τρόπος για να λύνουν τις απορίες τους και να ενημερώνονται για ό,τι επιθυμούν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Μπες ΤΩΡΑ στο handball.aek.gr και… γίνε ένα με την ομάδα χάντμπολ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ