ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο πλευρό της προπονήτριας του αγωνιστικού τμήματος και της ακαδημίας Ρυθμικής Γυμναστικής, Αναστασίας Κοζμά, θα βρίσκονται οι Μυρτώ Νικολοπούλου και Ιωάννα Κορλιέ.

Οι δύο Πρωταθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής, θα πλαισιώσουν την αρχιπροπονήτρια του τμήματος, με το “Δικέφαλο” να διαθέτει το κορυφαίο προπονητικό τιμ στο χώρο.

Η Μυρτώ Νικολοπούλου είναι 19 ετών και ξεκίνησε να ασχολείται με την ρυθμική γυμναστική από τα 6 της χρόνια. Στην καριέρα της έχει κατακτήσει 3 φορές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ για σχεδόν 2 χρόνια αποτέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας.

Η Ιωάννα Κορλιέ είναι 23 ετών και από τα 6 της χρόνια είναι αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής. Διακρίθηκε τόσο σε Πανελλήνια όσο και σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ενώ από το 2014 έως το 2016 παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια χοροθεραπείας σύγχρονου μοντέρνου χορού και μαθήματα παραδοσιακού χορού. Τα τελευταία 5 χρόνια ήταν προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής τόσο σε προαγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο ενηλίκων.

Ο υπεύθυνος του τμήματος, Σπύρος Σταύρου, υποδέχθηκε στα Γραφεία του Συλλόγου τις τρεις προπονήτριες του τμήματος και έθεσαν ήδη το πλάνο και τους στόχους του νέου σπορ που δημιουργήθηκε κάτω από τις φτερούγες του Δικέφαλου Αετού.

Η νέα προπονήτρια της ΑΕΚ Μυρτώ Νικολοπούλου δήλωσε στο aek.gr: “Με τιμά ιδιαίτερα η ένταξη μου στην οικογένεια της ΑΕΚ, μια ομάδα με σπουδαία ιστορία. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, δεσμεύομαι για μια άψογη συνεργασία και πολλές επιτυχίες στο νέο αυτό ξεκίνημα. Η ρυθμική γυμναστική είναι ένα υπέροχο άθλημα που προσφέρει, εκτός της σωματικής άσκησης, και την καλλιέργεια της ψυχής“.

Η Ιωάννα Κορλιέ, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, με τη σειρά της σχολίασε στο aek.gr: “Η πρόταση που μου έγινε από την οικογένεια της ΑΕΚ για το νέο ξεκίνημα στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής είναι μία καινούρια πρόκληση για μένα. Θα προσπαθήσουμε και θα βάλουμε τα δυνατά μας για τα παιδιά ώστε να κάνουμε την ρυθμική γυμναστική ακόμα πιο όμορφη με δημιουργικότητα και χαμόγελο“.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ