ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΚ: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ (photos)


Με την επίτευξη του κοινωνικού σκοπού του, ολοκληρώθηκε το τουρνουά βόλεϊ που οργάνωσε η ομάδα μας στη Νέα Φιλαδέλφεια με φιλοξενούμενες τις ομάδες Μακεδόνες Αξιού, Αιγάλεω και Βριλήσσια.

Τα έσοδα του διημέρου θα διατεθούν στο σύνολό τους υπέρ των οικογενειών που επλήγησαν από την προ διμήνου θανατηφόρα πυρκαϊά στο Μάτι Αττικής.

Ευχαριστούμε τους φίλους του βόλεϊ που παρακολούθησαν τους αγώνες, συμβάλλοντας στην οικονομική ενίσχυση των πληγέντων συνανθρώπων μας.
Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστία στους διαιτητές του τελικού κύριο Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο και κυρία Κυριακή Γεωργάκη, που διέθεσαν συμβολικά τις αμοιβές τους στα έσοδα της διοργάνωσης για τον κοινωνικό της σκοπό.

Ευχαριστούμε τις ομάδες Μακεδόνες Αξιού, Αιγάλεω και Βριλήσσια που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά και συνέβαλαν στην αγωνιστική του επιτυχία.

Ευχαριστούμε το Εστιατόριο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ που ευγενικά προσέφερε τη δεξίωση της ομάδας μας προς την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού και τους διοικούντες της.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους κυρίους Νικόλαο Ποντίκα και Θεολόγο Μπορμπόκη, που συνέβαλαν στη δημιουργία μίας νέας γερής φιλίας μεταξύ των Σωματείων μας.

Στον αγωνιστικό τομέα, τα αποτελέσματα ήταν:
Σάββατο 22.9.2018 ΑΕΚ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 3-0 και ΑΙΓΑΛΕΩ – ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ 3-1
Κυριακή 23.9.2018 Τελικός Τουρνουά: ΑΕΚ – ΑΙΓΑΛΕΩ 3-0.

Στο περιθώριο των αγώνων του Σαββάτου, ο Πρόεδρος των Μακεδόνων Αξιού κ. Ποντίκας τίμησε την αθλήτριά μας Μελίνα Ζίγκα για την πορεία και εξέλιξή της στο άθλημα.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ