ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τρία μετάλλια στο Κύπελλο Ελλάδος


Άλλη μία θετική παρουσία είχε το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ, αυτή τη φορά στο Κύπελλο Ελλαδος Παμπαίδων. Η “κιτρινόμαυρη” αποστολή κατέκτησε στην ομοσπονδιακή αίθουσα ξιφασκίας στο ΟΑΚΑ τρία μετάλλια, εκ των οποίων δύο ήταν ασημένια και ένα χάλκινο.

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία U13 των κοριτσιών, η Δανάη Ψωφάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις ως τον τελικό όπου ηττήθηκε με 10-6. Η αθλήτρια μας, ξεπέρασε τον τραυματισμό της στη μέση που την ταλαιπωρούσε για ένα ολόκληρο μήνα και με ελάχιστη προετοιμασία ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Παράλληλα, οι υπόλοιπες “κιτρινόμαυρες” συμμετοχές στην U13 των κοριτσιών: Αλίκη Ντάρλα 30η, Κατερίνα Πετράκη 41η, σε 43 συμμετοχές.

Στην κατηγορία U10 των κοριτσιών, η Μαρίλια Σταυριανού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο (σε 15 συμμετοχές), αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το εξαιρετικό της επίπεδο.

Στην κατηγορία U13 των αγοριών, τα πλασαρίσματα των αθλητών της ΑΕΚ ήταν: Θωμάς Καραγκιοζόπουλος 28ος, Χρήστος Μπουρβάνης 30ος, Δημήτρης Πανέτας 33ος.

Τέλος, στην κατηγορία U10 των αγοριών, ο Αντώνης Μπουρβάνης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, φτάνοντας σε άλλον έναν τελικό. Στις υπόλοιπες συμμετοχές: Θωμάς Καραγκιοζόπουλος 10ος, Αλέξανδρος Σαββόπουλος 16ος, Γιάννης Σκυριάνογλου 24ος.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ