ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Βράβευση για Κωστάκου και Αυγουστόγλου


Σημαντική τιμή έλαβαν η αθλήτρια του τμήματος τοξοβολίας της ΑΕΚ, Εύα Κωστάκου, και ο προπονητής του “Δικεφάλου”, Ευριπίδης Αυγουστόγλου, την περασμένη Τετάρτη (27/03) σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνκή Ομοσπονδία Τοξοβολίας (ΕΟΤ).

Στην τελετή των εγκαινίων των νέων γραφείων της ΕΟΤ στο ΟΑΚΑ, βραβεύτηκε η Εύα Κωστάκου ως πρώτη πολυνίκης αθλήτρια (πρωταθλήτρια) στο σύνθετο τόξο γυναικών για το έτος 2018. Επίσης στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο προπονητής της ομάδας τοξοβολίας της ΑΕΚ, Ευριπίδης Αυγουστόγλου, για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις των αθλητών του σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο στο σύνθετο τόξο, καθώς και για τη γενικότερη προσφορά του στην Ελληνική Τοξοβολία τα τελευταία 20 χρόνια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης και ο Διευθυντής του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) Πλοίαρχος (ΠΝ) Σπύρος Ανδριόπουλος.

Η βράβευση τόσο της αθλήτριας όσο και του τεχνικού της “Ένωσης” αποτελεί την καλύτερη ψυχολογική ώθηση για την Εύα Κωστάκου που στις 08/04 θα αναχωρήσει για Ευρωπαϊκό Γκραν Πρι 2019 της Ρουμανίας, όπου θα τιμήσει την Ελλάδα σε μία σπουδαία διοργάνωση.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ