ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΚΑΚΙ

Ξεκινάει τη σεζόν με Λεύκιππο


Έναρξη των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων σε διασυλλογικό επίπεδο για το Σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ, που την Κυριακή (13/02, 10:30) φιλοξενείται από τον ΣΟ Λεύκιππο, στην πρεμιέρα της Α1 Αττικής Τοπικής Κατηγορίας.

Η ΑΕΚ που ενισχύθηκε τη μεταγραφική περίοδο, προέρχεται από άνοδο μόνο με νίκες από τη Β’ Κατηγορία και θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο  Υπεύθυνος Ακαδημιών και Ανάπτυξης του τμήματος, Γιάννης Λίτσας, δήλωσε στο aek.gr: «Αύριο ξεκινάει το πρωτάθλημα Α’ Τοπικής Κατηγορίας στην Αττική, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την αξιόλογη ομάδα του Λεύκιππου. Η ομάδα μας κράτησε τον περσινό κορμό των παικτών και ενισχύθηκε με σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις που θα την βοηθήσουν να σκαρφαλώσει όσο πιο ψηλά γίνεται στο Πρωτάθλημα. Στόχος οι δυο προνομιούχες θέσεις που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Δεν θέλουμε άλματα, αλλά μικρά σταθερά βήματα που θα οδηγήσουν το τμήμα να απογειωθεί και να γίνει αντάξιο της ιστορίας της ΑΕΚ. Ελπίζουμε πάντα ότι με τη Διοίκηση και τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως και για όλα τα τμήματα της ΑΕΚ, το μέλλον φαντάζει ευοίωνο».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ