ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξεκίνημα στην Πάτρα για τις Γυναίκες


Με τις επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων να είναι σχεδόν προ των πυλών, η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 απέναντι στην ΝΕ Πατρών στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πέπανος», το Σάββατο 08/10 στις 14:00.

Το σύνολο του Μάρκο Μίτσιτς απαρτίζεται από πολλά νέα πρόσωπα, έχοντας κατά βάση έναν νεανικό και ταλαντούχο κορμό από αθλήτριες που θα στηρίξουν την προσπάθεια της φετινής σεζόν. Μία από τις σημαντικότερες παίκτριες στην προσπάθεια αυτή, είναι η Αλεξάνδρα Καλαϊτζή.

Η νεαρή φουνταριστός της ΑΕΚ, Αλεξάνδρα Καλαϊτζή μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά με τον προπονητή μας εδώ και αρκετό καιρό και γινόμαστε συνεχώς καλύτερες. Είμαστε μία νέα ομάδα, με νέες παίκτριες ανάμεσα τους και εγώ και όλες έχουμε μεγάλη όρεξη και θέληση για νίκες αλλά και αυτοβελτίωση προκειμένου να πάμε όσον το δυνατόν καλύτερα. Όμως αυτό γίνεται μόνο με δουλειά και αυτό συνεχίζουμε θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Προσπαθούμε συνεχώς να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας, να καταλάβουμε τη φιλοσοφία του και να μπορέσουμε να δέσουμε το συντομότερο δυνατόν εντός και εκτός νερού. Όλα όμως φαίνεται να πηγαίνουν καλά γιατί έχουμε πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα. Όσον αφορά το παιχνίδι με την ΝΕ Πατρών, γνωρίζουμε ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς θα πάμε εκεί και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα παλέψουμε για τη νίκη. Η ΝΕΠ έχει μία πολύ καλή έδρα και δεν πρόκειται να είναι εύκολο για κανέναν αντίπαλο, όμως εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε και να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ