ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Υποδέχεται τα Βριλήσσια, στηρίζουμε τον Παναγιώτη-Ραφαήλ!


Τον ΦΟ Βριλησσίων υποδέχεται αύριο (19/10, 18:45) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της Pre League. Η “Ένωση” αναμένει τη στήριξη του κόσμου, που καλείται να γεμίσει το Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας, στηρίζοντας εκτός της ομάδας, με την αγορά εισιτηρίου τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ. Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε έξω από το γήπεδο, στην τιμή των 5 ευρώ.

Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην “κιτρινόμαυρη” αποστολή τις: Κουντουρά, Μπελιά, Νομικού, Χάνα, Μπίσκου, Σπηλιωτοπούλου, Βυζαντινού, Ράπτη, Κουδούνα, Διάλλα, Μασούρα, Καββαδία, Αντωνιάδη και Πανοπούλου.

Η ακραία του “Δικεφάλου”, Μάρα Ράπτη, δήλωσε στο aek.gr: “Μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Λαμίας και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και στον επόμενο αγώνα με τα Βριλήσσια. Πρόκειται για μία ομάδα με ολοκληρωμένο σύνολο το οποίο διαθέτει αξιόλογες αθλήτριες. Προετοιμαζόμαστε καθημερινά ώστε το Σάββατο να είμαστε έτοιμες να παρουσιαστούμε στο γήπεδο όπως πρέπει και να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, τόσο για να εμψυχώσει, όσο και για να στηρίξει τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν για οικονομική ενίσχυση της θεραπείας του“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ