ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Υποδέχεται τον Εθνικό με τον κόσμο της!


Μετά τη νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου η ΑΕΚ υποδέχεται το Σάββατο (09/10, 16:00) τον Εθνικό Πειραιώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών. Οι «κιτρινόμαυροι» κόντρα στους Πειραιώτες θέλουν μόνο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και θα τους δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Άπαντες στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου» αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου που καλείται να δώσει βροντερό «παρών» στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Για τις λεπτομέρειες εισόδου στο κολυμβητήριο διαβάστε τις λεπτομέρειες στο τέλος.

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο κολυμβητήριο, η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΚΟΕ TV.

Ο Δημήτρης Μάζης επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Φλέγκα, Καζάζη, Παπούκα, Δίπλαρο, Vukcevic, Kristojerac, Παπάκο, Τσαταλιό, Τσιστράκη, Μαυρωτά, Ηλιόπουλο, Μανιουδάκη, Κατσινούλα, Σταμέλο.

Η ΑΕΚ ενημερώνει πως βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, δικαίωμα εισόδου έχουν πλήρως εμβολιασμένοι θεατές και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 17 ετών. Οι ανήλικοι 13 έως και 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με επίδειξη αρνητικού self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests και, όπου υπάρχει η δυνατότητα, διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος και κατά την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Όπου αναφέρονται εμβολιασμένοι εννοούνται και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ