ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

Υποδέχονται το Νέο Ικόνιο οι Πρωταθλητές


Το Νέο Ικόνιο υποδέχεται αύριο (01/11, 16:00) η ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Futsal Super League. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος “τρεχούν” σερί “7×7” και κόντρα στην ομάδα του Ικονίου θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα χωρίς συγκάτοικο.

Ο Γιάννης Ζιάβας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή του “Δικεφάλου” τους: Χριστόπουλο, Μιχαλίτση, Θεοφίλου, Δελλαπόρτα, Γούση, Αρτινό, Ταρνανίδη, Πάνου, Καρύδα, Ασημακόπουλο, Sinomati, Παπαδόπουλο, Ντάτη, Θανασάι.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, δήλωσε στο aek.gr: “Στην σκιά και στο περιθώριο των νέων μέτρων και των πολύ αρνητικών εξελίξεων για την κοινωνία γενικότερα και τον αθλητισμό ειδικότερα, θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα έκπληξη μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος, το Νέο Ικόνιο. Τόσο με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, αλλά και την βαθμολογική συγκομιδή, το Ικόνιο δίνει ένα χαρακτήρα ντέρμπι στο ματς γι αυτό κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε παρά πολύ να συνεχίσουμε τις μέχρι τώρα ανάλογα καλές και δικές μας εμφανίσεις και θα παλέψουμε πάρα πολύ για τη νίκη σε αυτό το ματς που θα είναι και το τελευταίο πριν την μηνιαία αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων“.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ