ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

4 νέα μετάλλια για τους ποδηλάτες!


Νέα μετάλλια περιλάμβανε η τριπλή αποστολή του ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή (20/10).

Συγκεκριμένα, τα “κιτρινόμαυρα” ποδήλατα συμμετείχαν σε τρεις αγώνες και κατάφεραν να σημειώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στην 58η Ανάβαση Πάρνηθας που διοργάνωσε ο Ερμής Μαρκοπούλου, ο Χρήστος Σκυλοδήμος κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Εφήβων. Στους Άνδρες ο Τάσος Παπαποστόλου κατετάγη 24ος, ενώ στη Μάστερ Β’ ο Αλέξης Αθανασόπουλος αναδείχθηκε 13ος, ο Γιάννης Νανούρης 14ος, ο Βαγγέλης Σακκέλης 19ος, ο Διονύσης Πλατσάκης 23ος και ο Παναγιώτης Καλτάκης 29ος. Στη Μάστερ Γ’, ο Λάμπρος Ζενέτος τερμάτισε 8ος, ενώ 11ος κατετάγη ο Ανδρέας Γεωργόπουλος. Στη Μάστερ Δ’, ο Δαμιανός Ποτζετάγιας βγήκε 6ος, ενώ στους Παίδες λίγο έλλειψε να έρθει νέο μετάλλιο, με τον Αντώνη Γκάρτζιο να πλασάρεται στην 5η θέση και τον Γεώργιο-Ανδρέα Ανδρεάδη στην 8η.

Η “Ένωση” συμμετείχε και 3ο ΜΤΒ “DOXA CUP” με διοργανωτή τον Α.Ο. ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΗΣ στο Μαρούσι, όπου στην κατηγορία Μίνι Μικρά θριάμβευσε η Σωτηρία Βασιλείου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο κρατώντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου. Μετάλλιο και για τον Ιάσονα Μαντά, που τερμάτισε 2ος στην κατηγορία των Παμπαίδων, με 14ο τον Στράτο Μανωλίδη. Συμμετοχές για το “Δικέφαλο” είχαμε και στα Μίνι Μεγάλα Αγόρια, με τα εξής αποτελέσματα: Σεραφείμ Καραγιάννης-9ος, Ανδρέας Κυριαζόγλου-18ος, Γιάννης Μυλώβας-19ος, Αναστάσιος-Άγγελος Κωνσταντόπουλος-27ος, Γιώργος Μαραγκουδάκης-29ος, Αριστείδης Δημητρόπουλος-30ος, Ευάγγελος Μαυράκης-32ος. Στα Μίνι Μικρά Αγόρια, ο Ιάσονας Γιαλαμάς κατετάγη 9ος, ο Γιάννης Κουρούνης 11ος και ο Κωνσταντίνος Παπίτσης 25ος.

Τέλος, η ΑΕΚ έδωσε το “παρών” και στην 27η Ανάβαση Ανατολής με διοργανωτή τον Π.Α.Σ. Πηνειός στον Κίσσαβο Λάρισας, με τον Κώστα Γιαννίκη να θριαμβεύει για ακόμα μία φορά. Συνολικά, ο ποδηλάτης του “Δικεφάλου” έφτασε τις 3 νίκες σε σε ισάριθμες Αναβάσεις που διοργανώνουν οι Θεσσαλοί. Στη Μάστερ Γ’, ο Κώστας Κατσιλιέρης τερμάτισε 4ος και ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης 5ος. Τέλος, στο σιρκουί που προηγήθηκε της Ανάβασης, ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης κατέλαβε την 5η θέση.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ