ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

4 νέα μετάλλια στην Ποδηλασία!


Γεμάτο σε αγώνες και… μετάλλια ήταν το διήμερο 06-07/05 για το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ!

Η «Ένωση» συμμετείχε τόσο σε επίπεδο Ανδρών-Γυναικών, όσο και σε επίπεδο Ακαδημίας, σε 3 αγώνες κατακτώντας συνολικά 4 μετάλλια και καλά πλασαρίσματα.

Συγκεκριμένα, ο Π.Α.Σ. Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον σύλλογο Πνευματική κίνηση «Η αρχαία Δωδώνη», την Περιφέρεια Ηπείρου, την εφορία αρχαιοτήτων, τον Δήμο Ιωαννίνων και την εταιρεία διεξαγωγής αγώνων «My Adventure» διοργάνωσε τον 2ήμερο ποδηλατικό αγώνα, με την επωνυμία «ΓΥΡΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ 2023».

Ο αθλητής μας στην κατηγορία Παίδων, Αντώνης Παπαδόπουλος, έλαβε μέρος και στους 2 αγώνες, και κατέλαβε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην ατομική χρονομέτρηση και την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα κριτέριουμ. Ο Πρωταθλητής του «Δικεφάλου» συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα.

Ο Γ.Ο. Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» συνδιοργάνωσε με το Δήμο Λαμιέων και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Π.Ε. Φθιώτιδας) το διασυλλογικό αγώνα «Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας» 81 χλμ. Η Μαρία-Ιωάννα Γιαμπάνη κατέκτησε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Γυναικών, ενώ το δεύτερο μετάλλιο για την ΑΕΚ ήρθε από τον Κωνσταντίνο Κατσιλιέρη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην Μάστερ Δ’. 7η θέση για τον Αναστάσιο Φίλιο και 12η για τον Γεώργιο Χατζηπασχάλη στην Μάστερ Γ’, ενώ ο Αλέξανδρος Γκέσος κατετάγη 19ος στους Άνδρες. Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Λευτέρης Παπουτσάς.

Τέλος, στην Πετρούπολη διοργάνωσε ο ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ. αγώνα ΜΤΒ μικρών κατηγοριών και έλαβαν μέρος οι μικροί μας αθλητές Γιώργος Βασιλείου, Αχιλλέας Λαδουκάκης και Μάριος – Ανάργυρος Μούργκας, με καλά πλασαρίσματα. Τα παιδιά συνόδευσε ο προπονητής της Ακαδημίας, Ιβάν Μαυροθαλασσίτης.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ