ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Πολλή δουλειά και θα φθάσουμε ψηλά…»


Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ξεκίνησε την Δευτέρα 29/08 την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν. Η Άννα Καλαντάτζε και η Μαριαλένα Αρτακιανού, μιλήσαν στο «aek.gr» για τους στόχους της ομάδας και την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα της «Ένωσης». Αναλυτικότερα…

ΑΝΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑΤΖΕ

-Άννα, επιστρέφεις στην Αθήνα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της ΑΕΚ. Θεωρείς ότι μπορείς να προσαρμοστείς εύκολα και γρήγορα;

«Ναι. Δεν θα έχω πρόβλημα. Προσαρμόζομαι εύκολα στην Αθήνα και ειδικά με κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους δίπλα μου. Θέλω, βέβαια, να προσαρμοστώ και στις συνθήκες της νέας μου ομάδας, όπως και οι συμπαίκτριές μου. Είμαστε μια νέα ομάδα. Πρέπει να γνωρίσουμε η μία την άλλη και να ολοκληρωθούμε ως ομάδα».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου όσον αφορά στην εφετινή σεζόν;

«Από πλευράς μου, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πάει ψηλά η ομάδα. Όσον αφορά στην ΑΕΚ, αρχικά μια θέση στην 4άδα. Κι από εκεί και πέρα, θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό και μακάρι την κορυφή».

ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΑΡΤΑΚΙΑΝΟΥ

-Μαριαλένα, ύστερα από οχτώ χρόνια στην Θήρα, αλλάζεις ομάδα και περιβάλλον. Πώς το βλέπεις όλο αυτό;

«Αρχικά, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ύστερα από οχτώ χρόνια, αλλάζω ομάδα. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και πιστεύω ότι με πολλή δουλειά μπορούμε να φθάσουμε πολύ ψηλά. Παρόλο που κάποιες παίκτριες δεν ήταν μαζί μας στην πρώτη προπόνηση, θεωρώ πως πήγε πολύ καλά. Και μέρα με τη μέρα, θα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο. Καλή αρχή με υγεία να έχουμε. Καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες τις ομάδες».

-Στα λίμπερο, η ΑΕΚ έχει την τύχη να διαθέτει εσένα και την Εβίτα Ξηντάρα. Ο… εσωτερικός ανταγωνισμός, είναι κάτι που σας προσδίδει άγχος ή το αντίθετο

«Ειλικρινά, είμαι πολύ χαρούμενη που και η Εβίτα είναι μαζί μας. Είναι πολύ καλή λίμπερο. Παίρνει πράγματα η μία από την άλλη. Υπάρχει ανταγωνισμός και μου αρέσει. Αυτό θα βοηθήσει και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Ήμασταν και συμπαίκτριες ένα μικρό διάστημα στην Εθνική, κάτι το οποίο βοηθάει».

Τέλος, θες να κλείσεις με ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας;

«Θέλω να πω πως πιστεύω πως η νέα σεζόν θα είναι καλή για εμάς. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Θα ήθελα προσωπικά να κατακτήσω κάποιον τίτλο. Και θεωρώ πως σαν σύνολο είμαστε πολύ δυνατές και με πολλή δουλειά μπορούμε να φθάσουμε σε κάτι πολύ καλό».


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ