ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΕΚ και ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ για δεύτερη χρονιά μαζί!


Στο πλευρό του τμήματος χάντμπολ θα βρίσκεται για δεύτερη διαδοχική χρονιά η ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ. Το κορυφαίο ιατρικό διαγνωστικό κέντρο, με τη μακροχρόνια πορεία στο χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, θα στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών μας σε όλη την απαιτητική αγωνιστική σεζόν που ξεκινάει.

Η Κοσμοιατρική διαθέτει 3 υπερσύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες διαγνωστικές μονάδες, που καλύπτουν όλο το φάσμα των εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων. Με σεβασμό και υπευθυνότητα στον εξεταζόμενο, διακρίνεται εδώ και 23 χρόνια για την ποιότητα των υπηρεσιών της και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων της.

Το μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ και Αθλητικός Διευθυντής του τμήματος χάντμπολ, κ. Στάθης Παπαχαρτοφύλης, δήλωσε:«Με ιδιαίτερη χαρά συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την Κοσμοιατρική, μια κορυφαία εταιρεία στο χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, που διακρίνεται για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών της. Η κοινή φιλοσοφία μας για τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά αποτελεί τη βάση αυτής της συνεργασίας. Παράλληλα από αυτή τη συνεργασία, κερδισμένοι θα είναι και οι χιλιάδες κάτοχοι κάρτας φίλου με τις οικογένειες τους, που θα έχουν μια σειρά από προνόμια και παροχές υγείας».

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗΣ, κ. Γιώργος Δημοσθενιάδης, δήλωσε: «Η ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ, πιστή στις κοινωνικές της αξίες και με γνώμονα την φιλοσοφία της αθλητικής φροντίδας των σωματείων, στηρίζει τις προσπάθειες του τμήματος Χάντμπολ της ΑΕΚ. Με μεγάλη μας χαρά και τιμή βρισκόμαστε συνοδοιπόροι στον δρόμο των ανθρωπιστικών αξιών, και του αθλητικού ιδεώδους που πρεσβεύει το Σωματείο της ΑΕΚ».

Η συνεργασία της ΑΕΚ με την ΚΟΣΜΟΪΑΤΡΙΚΗ, αφορά φυσικά και τους Φίλους της ομάδας μας! ΟΛΟΙ οι κάτοχοι της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2022-23 και οι οικογένειές τους θα απολαμβάνουν μία σειρά από προνόμια και παροχές υγείας. Τα προνόμια και τις παροχές μπορείτε να τις μάθετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, aek.gr, στην ενότητα της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ και τις ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ