ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΕΚ και ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ συνεχίζουν ΜΑΖΙ!


H ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, συνεχίζοντας ως ο επίσημος χορηγός και ιατρικός υποστηρικτής όλων των τμημάτων του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Με τη συγκεκριμένη συνεργασία εξασφαλίζεται για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ΑΕΚ, σε μία δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο λόγω κορωναϊού, πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας που προσφέρει η Ευρωκλινική Αθηνών. Για άλλη μία χρονιά το ιατρικό επιτελείο της Ευρωκλινικής, με επικεφαλής τον κο. Γιώργο Κελάλη, Διευθυντή Ορθοπεδικό, θα είναι δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών της ΑΕΚ για την επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων.

Η ανανέωση της συνεργασίας σηματοδοτεί επίσης και μία σειρά προνομίων και παροχών υγείας του Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους φίλους και τις φίλες της ΑΕΚ.

Λίγα λόγια για την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ
Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία, που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών.

Με 175 νοσηλευτικές κλίνες, 12 κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), 8 χειρουργικές αίθουσες, 4 κλίνες στην Μονάδα Εμφραγμάτων, συνεργασία με 300 μόνιμους γιατρούς και 740 εξωτερικούς συνεργάτες, 500 άτομα μόνιμο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τμήμα επειγόντων περιστατικών 24ωρης λειτουργίας και ασθενοφόρα σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, η Ευρωκλινική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, απασχολώντας κορυφαίους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, με τον πλέον αξιόπιστο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Στα ιατρικά της κέντρα και τις ειδικές μονάδες, εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και τεχνικές. Είναι πιστοποιημένη για την Ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN 15224: 2012 αλλά και για την ασφάλεια των γευμάτων που παρασκευάζονται, διακινούνται και διανέμονται εντός της κλινικής, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2013 ενώ πιστοποιήθηκε πρόσφατα με ISO 9001:2015.
www.euroclinic.gr


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ