ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΕΚ με… άρωμα Αθηνών!


Το “Αρωματοπωλείον Αθηνών” επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του τμήματος βόλεϊ γυναικών στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας του καταστήματος με την ΑΕΚ. Οι αθλήτριες του “Δικεφάλου”, Ιωάννα Εικοσιπεντίδου και Σεβαστή Μπανίκα, επισκέφθηκαν το χορηγό του τμήματος, “Αρωματοπωλείον Αθηνών” που βρίσκεται στην Αθήνα (Ερμού 36) και γνώρισαν από κοντά τα κορυφαία αρώματα που υπάρχουν όχι μόνο στην πρωτεύουσα, αλλά σε όλη τη χώρα.

Τα κορίτσια της ΑΕΚ τα υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Νίκος Γιαμπάνης, ο οποίος αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του για την πορεία της ομάδας και την πρόκρισή στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, ξενάγησε στον εξαιρετικής αισθητικής χώρο του “Αρωματοπωλείου Αθηνών“. Οι αθλήτριες της “Ένωσης” έδειξαν ενθουσιασμένες με όσα είδαν, ενώ δεν έχασαν ευκαιρία για να γνωρίσουν πολλά από τα εκλεκτά αρώματα.

Φυσικά, ο κ. Γιαμπάνης φωτογραφήθηκε με τις Ιωάννα Εικοσιπεντίδου και Σεβαστή Μπανίκα, και εν συνεχεία κάλεσε μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλη την ομάδα στο κατάστημά του.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ