ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην Ιταλία ο Αλέξανδρος Μαδέσης


Από σήμερα (20/03) και μέχρι την Κυριακή (24/03) διεξάγεται το Premium Event Νέων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο Λινιάνο Σαμπιαντόρο της Ιταλίας. Στο συγκεκριμένο τουρνουά θα λάβει μέρος ο αθλητής μας Αλέξανδρος Μαδέσης υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας, Κώστα Μαδέση.

Το καθιερωμένο όπεν νέων του Λινιάνο είναι από τα πιο δυνατά του World Junior Circuit κι εμφανίζει κάθε χρόνο πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Φέτος θα λάβουν μέρος κάτι λιγότερο από 400 αγόρια και κορίτσια και η Ελλάδα, που συνηθίζει να είναι παρούσα, θα εκπροσωπηθεί σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες. Το τουρνουά περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του απλού, του διπλού και του ομαδικού. Αρχίζει σήμερα με το απλό στην εφηβική κατηγορία.

Ο Μαδέσης θα δοκιμαστεί και στο ατομικό αγώνισμα της κατηγορίας των νέων. Επίσης, στο διπλό νέων θα συνεργαστεί με τον Σωκράτη Γιαννούτσο του Γ.Α.Ο.Πειραιά.

Στο απλό νέων ο Μαδέσης βρέθηκε στο 17ο γκρουπ με τον Κροάτη Λόβρο Ζόβκο (επικεφαλής), τον Άγγλο Έθαν Γουόλς και τον Τυνήσιο Χαμπίμπ Αμέρ. Στο απλό παίδων, που αρχίζει το Σάββατο (23/03), ο Μαδέσης είναι στο 23ο γκρουπ με αντιπάλους τον Σέρβο Τζόρντιε Πέτροβιτς (επικεφαλής), τον Ουκρανό Γιάροσλαβ Ολεσκέβιτς και τον Ιταλό Λούκα Τόπο. Σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες περνάνε στο ταμπλό των “64” οι δύο πρώτοι/ες αθλητές/τριες. Τις επόμενες ημέρες ακολουθούν οι κληρώσεις των υπόλοιπων αγωνισμάτων.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ