ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοίνωση ΑΕΚ


Η ΑΕΚ εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της για την αντιμετώπιση που είχε η ανδρική ομάδα πόλο στη Χίο, στον σημερινό αγώνα, κόντρα στην τοπική ομάδα, από τους διαιτητές Aνδρέα Μοίραλη και Ανέστη Κωνσταντινίδη.

Οι συγκεκριμένοι διαιτητές, που… τυγχάνει να είναι μέσα σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν, όπου υπάρχουν παράπονα από τη μία ή και τις δύο ομάδες του αγώνα, απέδειξαν και στη Χίο, την ανεπάρκειά τους.

Ως ΑΕΚ, έχουμε τρομερά παράπονα, όχι μόνο από ουκ ολίγες συγκεκριμένες φάσεις, αλλά από τη συνολική αντιμετώπιση της ομάδας μας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Με τους δύο διαιτητές να σφυρίζουν διαφορετικά για τους γηπεδούχους και διαφορετικά για εμάς, σε όμοιες φάσεις.

Τα σφυρίγματα των δύο διαιτητών, έδειχναν να έχουν ως ξεκάθαρο στόχο, το να τεθεί η ομάδα μας, εκτός της διεκδίκησης της νίκης.

Αποκορύφωμα όλων όσων αναφέραμε, αποτελεί η τελευταία φάση του αγώνα, κατά την οποία ο αθλητής μας Λουίς Αράγια υπέστη πεντακάθαρο φάουλ, το οποίο ήταν πέναλτι, χωρίς όμως να δοθεί, αλλοιώνοντας για πολλοστή φορά μέσα στο παιχνίδι, το τελικό αποτέλεσμα.

Νωρίτερα, ο διαιτητής Ανέστης Κωνσταντινίδης σφύριξε πέναλτι σε ληξιπρόθεσμη επίθεση του ΝΟ Χίου, δίνοντας την ευκαιρία στη γηπεδούχο ομάδα να σκοράρει. Επίσης, στην τελευταία περίοδο, πεντακάθαρο βούλιαγμα μετά από χαμένη επίθεση μας και πίεση του Κοκκινάκη, μετατράπηκε σε φάουλ υπέρ της Χίου.

Ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα, η αισχρή αντιμετώπιση της ΑΕΚ συνεχίστηκε. Γράφτηκε στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές ότι ο αθλητής μας Κώστας Κοκκινάκης εξύβρισε θεατή στην κερκίδα, ενώ οι ίδιοι βρίσκονταν τουλάχιστον οχτώ μέτρα μακριά από το σημείο που υποτίθεται ότι έγινε το συμβάν!

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που η ΑΕΚ αδικείται κατάφωρα από διαιτητικές αποφάσεις. Η μετριοπαθής στάση της, είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι δυστυχώς εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Μόνο που η ΑΕΚ είναι τεράστια οντότητα, που δεν γίνεται να αντιμετωπίζεται σε οποιοδήποτε άθλημα, ως επισκέπτης σε ένα κλειστό club.

Καλούμε την ΚΟΕ να λάβει άμεσα τα μέτρα της. Εάν επιθυμείτε να βοηθήσετε το άθλημα και να αναβαθμίσετε ουσιαστικά το προϊόν, διαιτητές όπως οι Μοίραλης και Κωνσταντινίδης, θα πρέπει να τεθούν εκτός υδατοσφαίρισης. Διαφορετικά, θα είστε συνένοχοι σε όλα αυτά.

Ελπίζουμε για το καλό όλων, να είναι αυτή η ανακοίνωση διαμαρτυρίας, η τελευταία μας. Και ξεκαθαρίζουμε ότι από εδώ και στο εξής, ουδείς μπορεί να επικαλεστεί, ανθρώπινα λάθη εις βάρος μας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ