ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΝΕΑ

Ανακοίνωση ΑΕΚ

Ανακοίνωση ΑΕΚ

H ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του τμήματος της Άρσης Βαρών για την περίοδο 2019-2020 με στόχο την επαναφορά στην κορυφή της Ελλάδος και την ανάδειξη αθλητών που θα πλαισιώσουν την εθνική ομάδα και θα κατακτήσουν τίτλους στη χώρα μας και το εξωτερικό.

Πέραν των αγωνιστικών τμημάτων, από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, θα λειτουργήσουν Τμήματα Ακαδημιών και Τμήματα Προαγωνιστικά.

Οι προπονήσεις του τμήματος θα γίνονται στο ΟΑΚΑ.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί ο Προπονητής της Ομάδας που φέρει όνομα με ιστορία στο άθλημα, καθώς και το τεχνικό team, όπως και ο χρόνος έναρξης των εγγραφών και των μετεγγραφών.

Το Αγωνιστικό Τμήμα της Άρσης Βαρών θα διεξάγει δοκιμαστικές προπονήσεις για την εγγραφή νέων αθλητών στο Τμήμα και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, στην Γραμματεία ΑΕΚ, τηλ. 2102584582 και με μέιλ στο info@aek.gr

Για το τμήμα των Ακαδημιών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς που επιθυμούν να φέρουν τα παιδιά τους, ηλικίας 7 ετών και άνω, στο τμήμα, για να γνωρίσουν το συναρπαστικό άθλημα της Άρσης Βαρών από τους καλύτερους, να καλέσουν στα τηλέφωνα 2102584582 ή να υποβάλλουν σχετικό αίτημα με mail στο info@aek.gr.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ