ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΝΕΑ

Ανακοίνωση ΑΕΚ

Ανακοίνωση ΑΕΚ

H ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του τμήματος της Άρσης Βαρών για την περίοδο 2019-2020 με στόχο την επαναφορά στην κορυφή της Ελλάδος και την ανάδειξη αθλητών που θα πλαισιώσουν την εθνική ομάδα και θα κατακτήσουν τίτλους στη χώρα μας και το εξωτερικό.

Πέραν των αγωνιστικών τμημάτων, από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, θα λειτουργήσουν Τμήματα Ακαδημιών και Τμήματα Προαγωνιστικά.

Οι προπονήσεις του τμήματος θα γίνονται στο ΟΑΚΑ.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί ο Προπονητής της Ομάδας που φέρει όνομα με ιστορία στο άθλημα, καθώς και το τεχνικό team, όπως και ο χρόνος έναρξης των εγγραφών και των μετεγγραφών.

Το Αγωνιστικό Τμήμα της Άρσης Βαρών θα διεξάγει δοκιμαστικές προπονήσεις για την εγγραφή νέων αθλητών στο Τμήμα και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, στην Γραμματεία ΑΕΚ, τηλ. 2102584582 και με μέιλ στο info@aek.gr

Για το τμήμα των Ακαδημιών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς που επιθυμούν να φέρουν τα παιδιά τους, ηλικίας 7 ετών και άνω, στο τμήμα, για να γνωρίσουν το συναρπαστικό άθλημα της Άρσης Βαρών από τους καλύτερους, να καλέσουν στα τηλέφωνα 2102584582 ή να υποβάλλουν σχετικό αίτημα με mail στο info@aek.gr.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ