ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο UEFA Futsal Champions League


Στην Νιόν της Ελβετίας διεξήχθη η κλήρωση του UEFA Futsal Champions League για τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2019-20, με την ΑΕΚ να συμμετέχει ως Πρωταθλήτρια Ελλάδος. Η “Ένωση” συμμετέχει για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ έχει επιλεχθεί να φιλοξενήσει έναν από τους εννιά προκριματικούς ομίλους (PRELIMINARY ROUND). Τον “Δικέφαλο” εκπροσώπησε στην κλήρωση ο προπονητής της ομάδας, κ. Γιάννης Ζιάβας.

Η ΑΕΚ κληρώθηκε, από τα χέρια του Χαβιέρ Σαβιόλα, να φιλοξενήσει τον τρίτο όμιλο (GROUP C) και τις Futsal Club Csikszereda (Ρουμανία), Futsal Minerva (Ελβετία) και Blue Magic Dublin (Ιρλανδία).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν συνολικά στις 27-31 Αυγούστου (αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές) στο κλειστό του Δαΐς και η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο (3 αγωνιστικές) προκρίνεται στο PATH B του MAIN ROUND.

Συγκεκριμένα, η νικήτρια του προκριματικού γύρου, θα βρεθεί στον 5ο όμιλο (GROUP 5, 08-13 Οκτωβρίου) του PATH B μαζί με τις Record Belsko-Biala (Πολωνία), Sparta Praha (Τσεχία-διοργανώτρια ομίλου) και την νικήτρια του προκριματικού ομίλου F.

H νικήτρια του GROUP 5 (3 αγωνιστικές) προκρίνεται στο κυρίως ταμπλό (ELITE ROUND) των 16 ομάδων (19-24 Νοεμβρίου) όπου δημιουργούνται 4 όμιλοι των 4 ομάδων. Οι 4 νικήτριες των ομίλων (3 αγωνιστικές) προκρίνονται στα τελικά του UEFA Futsal Champions League.

Αναλυτικό καλεντάρι:
Προκριματικός γύρος/Preliminary Round: 27-31 Αυγούστου 2019
Κύριος Γύρος/Main Round: 08-13 Οκτωβρίου 2019
Κλήρωση Elite Round/Elite Round Draw: 18 Οκτωβρίου 2019
Elite Round: 19-24 Νοεμβρίου 2019
Κλήρωση Τελικών/Finals Draw: Θα ανακοινωθεί
Τελικοί/Finals: 23-26 Απριλίου 2019

Οι προκριματικοί όμιλοι:

Οι όμιλοι του MAIN ROUND PATH B:

Το χαρτάκι της ΑΕΚ στα χέρια του Χαβιέρ Σαβιόλα και ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ