ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανανέωση συνεργασίας με την Μελίνα Σουβαλιώτη


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Μελίνα Σουβαλιώτη. Η 21χρονη (04/03/1999) ακραία, ύψους 1,80 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Μελίνα Σουβαλιώτη ήρθε στην ΑΕΚ το 2017, αγωνιζόμενη για δύο χρόνια στη γυναικεία ομάδα, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με υποσχετική στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Πλέον, επιστρέφει στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Η Μελίνα Σουβαλιώτη υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκε ο Team Manager του τμήματος, Νίκος Παναγιωτίδης, ο οποίος της ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Μελίνα Σουβαλιώτη δήλωσε στο aek.gr: “Νιώθω πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που επιστρέφω στην ομάδα της καρδιάς μου. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία και να καταφέρουμε να φτάσουμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά μπορούμε. Προσωπικά, θα βάλω τα δυνατά μου να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ΑΕΚ και του προπονητή μου και να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα μου. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της ΑΕΚ, κ. Αλέξη Αλεξίου, στον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου και Διοικητικό Υπεύθυνο του τμήματος, κ. Λευτέρη Αρχόντη, και στον Team Manager του τμήματος, κ. Νίκο Παναγιωτίδη, που ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, καθώς και την περσινή χρονιά που δόθηκα με υποσχετική, όπου παρακολουθούσαν την εξέλιξή μου συνεχώς“.

Μελίνα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ