ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θρίαμβος Γιαλαμά στην Άμφισσα


Θετική παρουσία για ακόμα μία φορά είχε το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου που έτρεξε στην Άμφισσα. Η ΑΕΚ τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του Παναθηναϊκού, Σπύρου Ντόκου, με τους ποδηλάτες της να κατακτούν υψηλές θέσεις για ακόμα μία φορά.

Ο Ιάσονας Γιαλαμάς θριάμβευσε κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Μίνι Μικρά Αγόρια. Ο νεαρός αθλητής του “Δικεφάλου”, πραγματοποίησε εντυπωσιακή κούρσα και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Πολύ καλή κούρσα έκανε στην κατηγορία των Παίδων ο Ιάσονας Μαντάς, που κατέλαβε την 5η θέση, ενώ στα Μίνι Μεγάλα ο Ιωάννης Τριανταφυλλίδης κατέλαβε την 8η θέση. Στους Παμπαίδες, ο Στράτος Μανωλίδης τερμάτισε 4ος, ενώ άτυχοι στάθηκαν οι Βαγγέλης Μαυράκης, Ιωάννης Μαυράκης και Στέφανος Καραγιάννης που δεν τερμάτισαν.

Το δεύτερο μετάλλιο για την ΑΕΚ ήρθε από τον Κωνσταντίνο Γιαννίκη που στην ατομική χρονομέτρηση τερμάτισε 3ος στην Μάστερ Β’, ενώ στη Γενική κατάταξη κατέλαβε την 5η θέση. Ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης τερμάτισε 21ος, ενώ ο Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης δεν κατάφερε να τερματίσει.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ