ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναπληρωματικός στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Καστραντάς!


Τη σπουδαιότερη επιτυχία της καριέρας του (μέχρι την επόμενη…) σημείωσε ο Χάρης Καστραντάς. Ο σπουδαίος Πρωταθλητής του ποδηλατικού τμήματος του Συλλόγου, για περισσότερο από ένα χρόνο μοιάζει ασταμάτητος και ανίκητος σε όλες τις κούρσες που έχει τρέξει εκπροσωπώντας τόσο την ΑΕΚ όσο και τη “γαλανόλευκη”. Το επιστέγασμα όλων αυτών των προσπαθειών “σφραγίστηκε” με τον ορισμό του από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) ως αναπληρωματικός στο αγώνισμα αντοχής Δρόμου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Πρόκειται για την ύψιστη διάκριση που κυνηγά κάθε αθλητής στην καριέρα του και ο Πρωταθλητής της ΑΕΚ το πέτυχε κρατώντας ψηλά τη σημαία του “Δικεφάλου”.

Το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου έχει αναγεννηθεί και οδεύει προς την κατάκτηση της κορυφής με σταθερά και συνεχή βήματα και τέτοιες επιτυχίες γεμίζουν υπερηφάνεια το Σύλλογο, δίνοντας κουράγιο και δύναμη σε όλους τους συντελεστές για να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

Ο Πρόεδρος, κ. Αλέξης Αλεξίου, το ΔΣ, ο Υπεύθυνος Οργάνωσης και Ανάπτυξης του τμήματος, κ. Χρήστος Μαυροθαλασσίτης, ο έφορος του τμήματος, κ. Παναγιώτης Γρούβας και ολόκληρη η “κιτρινόμαυρη” οικογένεια συγχαίρουν θερμά τον Χάρη Καστραντά για την επιτυχία του και του εύχονται ανάλογη συνέχεια!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ