ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Back2Back Πρωταθλήτρια Ελλάδος η ΑΕΚ!


Τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδος πανηγυρίζει για δεύτερη και μάλιστα διαδοχική φορά στην ιστορία της η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ!

Το Δ.Σ. της ΠΕΠΠΣ επικύρωσε τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, ως είχαν κατά την ημερομηνία της και αποφάσισε ομόφωνα και ανακηρύσσει πρωταθλητές όλων των κατηγοριών τους πρωτοπόρους των κατατάξεων ανά πρωτάθλημα. Με τη διαφορά όμως ότι η κανονική περίοδος της Futsal Superleague, είχε ολοκληρωθεί κανονικά και είχε βρει την ομάδα μας αδιαφιλονίκητα και αδιαμφισβήτητα πρώτη με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

Ειδικότερα η ομάδα μας είχε τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Futsal Superleague 2019-20 με 60 βαθμούς σημειώνοντας 20 νίκες και μόλις 2 ήττες και με ρεκόρ νικών 5-1 στους αγώνες με τους υποψήφιους αντιπάλους της σε περίπτωση που διεξάγονταν play off.

Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα κατακτά το Πρωτάθλημα Ελλάδος και προσθέτει άλλο έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου και ήδη θέτει τους επόμενους στόχους της.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ