ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ασταμάτητος ο Καστραντάς!


Δε σταματά να τιμάει τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος και φυσικά μαζί και την ΑΕΚ, ο Χάρης Καστραντάς. Ο Πρωταθλητής του “Δικεφάλου” ταξίδεψε στην Ρόδο όπου φορώντας τη “γαλανόλευκη” έτρεξε στον αγώνα Τour of Rhodes 2020 που περιλάμβανε 3 διαδρομές.

Παρά το άτυχο ξεκίνημά του, που περιλάμβανε πτώση και σπάσιμο (!) του ποδηλάτου του σε δύο σημεία ενώ βρισκόταν στους 20 πρώτους, ο Καστραντάς όχι μόνο θα συνεχίσει την προσπάθειά του στην πρώτη διαδρομή των 149,70 χλμ., αλλά θα τερματίσει κιόλας στην 106η θέση ανάμεσα σε 160 αθλητές. Ο σπουδαίος αθλητής της ΑΕΚ δεν το έβαλε κάτω σε κανένα σημείο και αφού πέρασε τη γραμμή του τερματισμού έβαλε μπροστά το… σχέδιο για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, και ενώ η ελληνική ομοσπονδία δεν είχε μεριμνήσει για εφεδρικό ποδήλατο, θα τρέξει με το ποδήλατο του προπονητή της Εθνικής Ελλάδος κου. Φαραντάκη (τον οποίο ευχαριστούμε θερμά), και παρά το γεγονός ότι δεν τον βολεύει το μέγεθος και οι μηχανισμοί του είναι κατώτερης ποιότητας από των αντιπάλων του και πάλι θα φτάσει έως το τέλος των 156,10 χλμ και θα τερματίσει στην 93η θέση ανάμεσα σε 150 αθλητές.

Για το τρίτο stage, ο Καστραντάς θα διορθώσει το ποδήλατό του και θα έχει έτσι μία τελευταία ευκαιρία για μία ακόμα διάκριση. Και δεν την άφησε να χαθεί.

Ο Χάρης Καστραντάς με εντυπωσιακή κούρσα στην τελευταία διαδρομή των 156,30 χλμ., θα τα δώσει όλα κόντρα σε σπουδαίους αθλητές και θα τερματίσει με απίστευτο σπριντ στην 4η θέση μεταξύ 135 αθλητών! Μάλιστα, η κεντρική φωτογραφία του Δελτίου Τύπου, αποτελεί στιγμιότυπο δευτερόλεπτα πριν τον τερματισμό, όπου ο Πρωταθλητής μας με υπερπροσπάθεια ανεβάζει τη “γαλανόλευκη” στην ελίτ για ακόμα μία φορά.

Οι προσπάθειες του Χάρη Καστραντά πρόσφεραν σημαντικούς βαθμούς στην Εθνική ομάδα που μαζί με τον συναθλητή και φίλο του Τζωρτζάκη τα έδωσαν όλα για ακόμα μία φορά στην Ρόδο.

Θερμά συγχαρητήρια από την οικογένεια της ΑΕΚ!

Δείτε το βίντεο με την πτώση του Πρωταθλητή της ΑΕΚ, Χάρη Καστραντά:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ