ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ

Codrin, γρήγορα κοντά μας!


Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ στέκεται στο πλευρό του Codrin Negura και του εύχεται ταχεία ανάρρωση. Ο αθλητής της ομάδας Rugby League της ΑΕΚ, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο (μερική ρήξη μηνίσκου) και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Υπό την επίβλεψη του κορυφαίου ιατρού του χορηγού του Συλλόγου, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, κ. Γεώργιου Κελάλη, ο Codrin χειρουργήθηκε με επιτυχία και ήδη βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης. Φυσικά, τον αθλητή επισκέφθηκε στο νοσοκομείο σύσσωμο το τμήμα Rugby League της ΑΕΚ και άπαντες του ευχήθηκαν γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Ο Codrin Negura μετά το τέλος της επέμβασης και την έναρξη της αποθεραπείας του, δήλωσε στο aek.gr: “Θέλω να πω χίλια ευχαριστώ στη διοίκηση της ΑΕΚ που κάλυψε τα έξοδα για το χειρουργείο, τις φυσιοθεραπείες, αλλά κυρίως που μου στάθηκε σαν πραγματική οικογένεια στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου. Κάθε αθλητής θα ήθελε να ανήκει σε μια οικογένεια που το λέει, το δείχνει και το εννοεί. Ο πρόεδρος, κ. Αλέξης Αλεξίου, και σύσσωμο το ΔΣ δεν με άφησαν στιγμή να νιώσω κάτι διαφορετικό. Με ενέργειες της Μάνας ΑΕΚ, την ίδια μέρα που τραυματίστηκα, μας δέχθηκε ο επικεφαλής ιατρός της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, κ. Γιώργος Κελάλης και πραγματοποιήθηκε το χειρουργείο στο γόνατο. Πλέον, βρίσκομαι σε φάση αποκατάστασης και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Τούση Παναγιώτη, που καθημερινά ασχολείται μαζί μου 3 ώρες. Χάρη σε αυτόν, πιστεύω θα είμαι έτοιμος για να ενισχύσω την ομάδα στο Final 4, όταν με το καλό προκριθεί, για να διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα. Ευχαριστώ την οικογένεια της ΑΕΚ και πάλι“.

Codrin, σε περιμένουμε γρήγορα πίσω στα γήπεδα με την “κιτρινόμαυρη” φανέλα!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ