ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δεν έχετε θέση στο άθλημα!


Η ΑΕΚ καταδικάζει απερίφραστα τα όσα συνέβησαν στον προγραμματισμένο αγώνα της γυναικείας ομάδας Futsal του Συλλόγου, με αντίπαλο την ομάδα της Αθηναϊκής Αγ. Δημητρίου.

Σε ένα άθλημα όπου όλοι όσοι επενδύουμε σε αυτό, κάνουμε τα πάντα για την προβολή του, τη δημιουργία σωστών προτύπων και την ορθή οργάνωσή του, γίναμε μάρτυρες τριτοκοσμικών καταστάσεων και χυδαίων κινήσεων από πλευράς παράγοντα της αντίπαλης ομάδας.

Η αντίπαλη ομάδα, από το ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας, αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω κρουσμάτων covid-19. Όταν ζητήθηκε η προσκόμιση των απαραίτητων εντύπων για να εγκριθεί η αναβολή της αναμέτρησης, αυτά δεν κατατέθηκαν ποτέ. Έτσι, συγκεντρώθηκαν οι δύο ομάδες, το διαιτητικό τιμ και άπαντες όσοι είναι απαραίτητο για να διεξαχθεί μία αναμέτρηση.

Κατά τον τυπικό έλεγχο εγκυρότητας των δελτίων, πέντε (5) από τα επτά (7) δελτία της αντίπαλης ομάδας ήταν άκυρα! Κατόπιν αυτού, ο αγώνας ήτο αδύνατο να διεξαχθεί.

Σε εκείνο το σημείο, παράγοντας της γυναικείας ομάδας Futsal της Αθηναϊκής Αγ. Δημητρίου, που έχει στην ομάδα και νεαρά κορίτσια, επιτέθηκε φραστικά στον προπονητή μας, κ. Χριστόπουλο, με απαράδεκτες εκφράσεις, υβρίζοντας τον χυδαία.

Ο προπονητής μας, επιδεικνύοντας ολύμπια ψυχραιμία και αποδεικνύοντας το λόγο για τον οποίο τον επιλέξαμε για προπονητή της ομάδας μας και είμαστε υπερήφανοι για αυτό, δεν απάντησε και άφησε τον αντίπαλο παράγοντα να συνεχίσει το υβρεολόγιό του μπροστά στα κατάπληκτα μάτια αθλητριών, διαιτητών, παραγόντων και θεατών.

Καλούμε την ΠΕΠΠΣ να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και να απομακρύνει τον συγκεκριμένο άνθρωπο από το χώρο και να τον αποβάλλει.

Καλούμε την αντίπαλη ομάδα να καταδικάσει το συγκεκριμένο γεγονός, για το οποίο υπάρχουν δεκάδες μάρτυρες.

Προστατέψτε αυτό που αγαπάμε! Δεν έχουν θέση στο άθλημα τέτοιοι άνθρωποι.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ